menu

Wooden Facet Stripes: badkamermeubel met retro look

  • Productnieuws
23-12-22

Wooden Facet Stripes

Nieuw in de LoooX collectie is de Wooden Facet Stripes. Het wastafelmeubel heeft een slank design en een retro uitstraling dankzij de verticale strepen in het front. De verticale strepen maken hun opmars in de interieurbranche en zien we ook steeds vaker terugkomen in de badkamer. Een logisch gevolg was het toevoegen van de Wooden Facet Stripes aan onze badkamercollectie. Het meubel is vanaf heden leverbaar. 

Goed beschermd

Het eiken is beschermd tegen alle invloeden in de badkamer. Zo is het goed bestand tegen bijvoorbeeld vocht en warmte. Bekijk alle onderhoudstips in ons Helpcenter.

Helpcenter

Wat kun je verwachten?

De Wooden Facet Stripes lijkt qua vorm op onze bestaande Wooden Facet, echter hebben de lades bij deze nieuwe wastafel een retro look. De ruimte tussen de strepen is zwart waardoor de gravering extra wordt benadrukt. Dit meubel voorziet de badkamer van een unieke sfeer. Zoals je van ons gewend bent, zijn ook deze meubelen voorzien van softclose en BLUM Blumotion tip-on ladetechniek.

Standaard en maatwerk

De Wooden Facet Stripes is standaard leverbaar in de kleur Old Grey en in verschillende lengtes. Ook kun je het meubel met maatwerk helemaal naar wens samenstellen. Zo is de kast verkrijgbaar in meer LoooX kleurafwerkingen en gewenste afmetingen. Maatwerk is exclusief verkrijgbaar bij onze Tailor-Made Dealers. Benieuwd naar alle informatie en specificaties? Klik dan hier.

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

Vind jouw LoooX verkooppunt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer

Nieuwsberichten bekijken