menu

Keuken en Sanitair Design Kampen is Tailor-Made Dealer van LoooX

  • Blog
02-01-20

Keuken en Sanitair Design Kampen is LoooX Tailor-Made Dealer

Onlangs zijn we op visite geweest bij Pieter de Hoog. Eigenaar van Keuken en Sanitair Design Kampen. In deze sfeervolle showroom kun je terecht voor een breed assortiment aan keukens en badkamers. De LoooX combinatie die je hier kunt bewonderen is echt prachtig! Lees snel verder.

 

Huiselijke sfeer

Huiselijke sfeer

Keuken en Sanitair Design bestaat inmiddels al 32 jaar. De afgelopen jaren zijn ze flink uitgebreid én vernieuwd. De ruim opgezette showroom is heel huiselijk ingericht met naast keukens en badkamers de mooiste woonaccessoires. Kortom: volop inspiratie bij Keuken en Sanitair Design Kampen. 

Welkom in Kampen

Woon je in de omgeving Kampen en ben je op zoek naar LoooX? Loop dan zeker even binnen bij Keuken en Sanitair Design Kampen. “Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. In dit proces vinden wij de persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste. Zo heb je bij ons maar één aanspreekpunt die het complete traject met de klant begeleidt van a tot z”, aldus Pieter. 

LOOOXGOOD: deze combi is echt een plaatje!

In de showroom vind je prachtige badkamers in diverse stijlen, waaronder LoooX. Hier vind je een maatwerk badmeubel in de kleurafwerking zwart. “Wij zijn erg blij met deze combinatie! De LoooX opstelling wordt erg goed ontvangen bij onze bezoekers. De zwarte kleur in combinatie met de overige items springt er echt uit.”, vertelt Pieter met trots!  

 

Check de LoooX opstelling inclusief Tailor-Made meubel, onderaan de pagina. It #loooxgood. Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.