menu

LoooX bij Qoqon in Amersfoort

  • Blog
03-05-23

Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Qoqon Amersfoort

Welkom bij Qoqon in Amersfoort, de perfecte plek om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Qoqon is een afspraakgerichte showroom waar je terecht kunt voor o.a. je droombadkamer en LoooX behoort tot het assortiment! Ben je benieuwd hoe ze werken en wat je kunt verwachten? We gingen hierover in gesprek met Henny, werkzaam bij Qoqon in Amersfoort. 

Qoqon maakt klanten gelukkig

Qoqon maakt klanten gelukkig

Het team van experts staat klaar om je, op afspraak, te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer. Zo ook adviseuze Henny, die naast deze vestiging in Amersfoort ook te vinden is bij Qoqon in Nijmegen. Qoqon heette vroeger Filippo en heeft door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Henny heeft al geruime tijd ervaring in het sanitair en het adviseren van klanten maakt haar gelukkig! "Bij nieuwbouw wordt vaak een standaard bestek voorgeschreven. Nieuwbouwprojecten worden vaak gekoppeld aan Qoqon studios waar je je badkamerontwerp naar wens kan laten aanpassen." Aldus Henny. 

LoooX stijlen in Amersfoort

Het hechte team in Amersfoort is er om je te helpen bij het ontwerpen van je badkamer, zodat deze perfect past bij jouw wensen. In de showroom van Qoqon in Amersfoort vind je twee prachtige LoooX badkamers, beide in een andere kleur. Bijvoorbeeld het badmeubel Wooden Facet in White met Calacatta waskom. De badkamers zijn voorzien van echt hout, wat de consumenten erg aanspreekt. Gecombineerd met de spiegels, waskommen en accessoires van LoooX kun je hier twee prachtige LoooX stijlen ontdekken.

Maak jouw droombadkamer werkelijk

Of je nu werkt aan een nieuw project en het standaard bestek anders wil, of je bestaande badkamer wilt renoveren, Qoqon in Amersfoort is de ideale plek om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Maak een afspraak en ontdek hoe het team van experts je kan helpen bij het samenstellen van jouw perfecte badkamer, inclusief het gebruik van het stijlvolle LoooX-merk. Ontdek hier onze verschillende stijlen.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.