menu

LoooX kopen? Welkom bij Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur

  • Blog
16-06-21

LoooX kopen? Welkom bij Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur!

Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur heeft een mooie collectie badkamer opstellingen in diverse stijlen. Van klassiek, modern en landelijk tot aan luxe, wellness en maatwerk. Je kunt hier uitgebreid inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Ook kun je hier terecht voor LoooX Tailor-Made: onze volledige collectie inclusief maatwerk. Lees snel verder!

In gesprek met….

In gesprek met….

Manouk van den Broek, marketing en communicatie bij Bouwcenter Nelemans. Bij Bouwcenter Nelemans kun je terecht voor allerlei wooninspiratie. Naast sanitair heb je hier ook een complete woon- en lifestyle afdeling met keukens, tegels, vloeren, kasten en deuren. Met passie vertelt Manouk over de werkwijze: Wij vinden advies op maat heel belangrijk en nemen dan ook uitgebreid de tijd om voor de klant een badkamer naar wens samen te stellen en alles tot in de details te regelen. Wij werken met A-merken en kwaliteit, zekerheid, service en maatwerk staan bij ons voorop.’ 

LoooX in Etten-Leur

In deze prachtige badkamer showroom in Etten-Leur kun je terecht voor onze complete collectie. Ook op gebied van maatwerk kan deze toonzaal je uitstekend adviseren. Nelemans is blij met de aanvulling van LoooX: “LoooX is bekend van TV en internet en er komen dan ook regelmatig klanten bij ons langs die speciaal voor Looox naar de showroom komen. De klanten zijn weg van het eiken, de accessoires, spiegels, de innovatieve toiletoplossingen en de sfeerverlichting voor in de badkamer. Daarnaast zijn ze erg blij met de mogelijkheden voor het maatwerk omdat er daardoor heel veel mogelijk is om het helemaal naar wens te maken.” 

LoooX Tailor-Made

Je bent van harte welkom bij Bouwcenter Nelemans. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.