menu

LoooX vind je bij de trendy toonzaal Het Woonlab

  • Blog
05-08-21

LoooX vind je bij de trendy toonzaal Het Woonlab

In de mooie showroom van Het Woonlab in Barendrecht kun je al jouw interieurideeën in praktijk bekijken. Hier kun je terecht voor een stuk coaching, bijvoorbeeld voor de inrichting van jouw nieuwbouwwoning. Ook LoooX zit in het mooie assortiment. Uittesten? Ook dat kan bij Het Woonlab.

Nieuwbouw? (Ook) Bij Het Woonlab!

Nieuwbouw? (Ook) Bij Het Woonlab!

Op afstand gingen we in gesprek met het Woonlab. Vol enthousiasme vertellen ze: “In onze trendy showroom vind je een uitgebreid assortiment met veel bekende merken, waaronder LoooX. Wij hebben een moderne uitstraling waarbij de focus ligt op de nieuwbouw”.
 
Toch kun je bij het Woonlab terecht voor meer dan alleen advies. Ze ondersteunen namelijk ook klanten, als wooncoach, in het maken van keuzes na het kopen van een nieuwbouwwoning. Kortom: vrijblijvend advies en zogenoemd ‘one stop shopping’-concept als unieke combinatie. 

Nu ook LoooX Tailor-Made Dealer

Na vier jaar ervaring te hebben met LoooX, hebben ze kortgeleden de keuze gemaakt om LoooX Tailor-Made Dealer te worden. Dit betekent dat je voor maatwerk ook terecht kunt bij Het Woonlab. Ze hebben in een korte tijd al veel klanten kunnen helpen met het ontwerpen van hun unieke LoooX meubel! 
 
Benieuwd geworden? Bekijk hier welke LoooX opstelling je o.a. kunt verwachten. Maak ook een afspraak bij onze Tailor-Made Dealer om alles te zien. 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.