menu

LoooX bij Meester Smeets Amsterdam

  • Blog
24-03-20

LoooX bij Meester Smeets Amsterdam

Amsterdamse gezelligheid vind je absoluut bij Meester Smeets. Een prachtige showroom waar het kopen van een nieuwe badkamer een feestje is! Benieuwd hoe ze dit doen? Lees snel verder en ontdek ook welke LoooX items je hier kunt verwachten.

 

In gesprek met Maikel

In gesprek met Maikel

“Ik ben de derde generatie Smeets in het familiebedrijf. Mijn opa is ooit gestart met het bedrijf in Amsterdam en inmiddels werkt mijn zoon (vierde generatie) op zaterdag af en toe mee!”, vertelt Maikel Trots! Hij vertelt verder: “Al jaren kun je bij ons terecht voor je nieuwe badkamer of  tegels die je kunt uitzoeken in een ongedwongen sfeertje. Wij houden niet van een poppenkast, maar zijn lekker onszelf en zetten graag de klant in het zonnetje. Wat wil de klant , dat staat altijd centraal! Dat is wie we zijn, lekker Amsterdams noemen we dat.”

Verbouwde showroom met LoooX

Bij Meester Smeets zijn ze continu aan het verbouwen om de klant te blijven verrassen. Zo is ook onlangs een complete hoek vernieuwd met daarin twee combinaties van LoooX. Hier vind je twee maatwerk badmeubels, in verschillende kleuren en gecombineerd met onze spiegels, accessoires en waskom. Twee prachtige combinaties. “De eerste reacties zijn erg goed”, vertelt Maikel! 

Het resultaat #loooxgood! Ook Meester Smeets is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete collectie. Maikel ontvangt je graag in de showroom.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Of wil je ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.