menu

LoooX x The Lemon Suites: Design hotel in Deventer

  • Projecten
20-03-23

Binnenkijken bij design hotel Lemon Suites aan de IJssel

LoooX vind je niet alleen bij consumenten thuis, maar ook steeds vaker in hotels. In het historische Deventer opende onlangs The Lemon Suites. Een prachtig design / boutique hotel aan de IJssel. Hier overnachten is echt een beleving. We mochten alle drie de suites inrichten met o.a. onze eiken LoooX badmeubels, baden, spiegels en accessoires. Een referentie om trots op te zijn.

Maak kennis met The Lemon Suites

Maak kennis met The Lemon Suites

 

Zoals eigenaren Maurice Visser en Valentijn Bergers zelf zeggen: “Eén van de weinige plekken waar je nog nooit bent geweest en nooit een tweede van zult vinden.” De mix van luxe, design en verrassende combinaties maken het overnachten hier in de binnenstad van Deventer een feestje. Met een scala aan mooie restaurants in de buurt, zoals grote 'broer' The Lemon Tree, ben je van alle gemakken voorzien. Zelfs vergaderingen in één van de royale suites vallen onder de mogelijkheden. 

Luxe hotel chique badkamers

Sinds begin 2023 is dit hotel geopend. Onze LoooX adviseur Marco Saalmink mocht meehelpen met de inrichting van de drie sanitaire ruimtes, die ieder een eigen stijl hebben. Passend aan de interieurstijl zijn de badkamerproducten uitgezocht. Van prachtige eikenhouten meubels, geschikt voor in de vochtige ruimtes, tot vrijstaande baden en spiegels. Allemaal verschillend in stijl, kleur en vorm. De hotelkamers zijn van ongeëvenaarde luxe met unieke beleving, veelal met behulp van lokale samenwerkingen. Van schets tot oplevering mochten wij bijdragen aan deze unieke referentie.

LoooX badkamerinrichting

LoooX badkamerinrichting

 

Bij The Penthouse Suites kom je binnen in een wereld van zachtheid. Zo kom je heerlijk tot rust na een dagje lopen door de drukke binnenstad. Verwen jezelf door het royale bad vol te laten lopen, een echte eyecatcher in de modern gestylede badkamer! Het eiken wastafeblad (kleur Old Grey) gecombineerd met een ronde spiegel komen erg goed tot hun recht bij de schuinen wanden. 

The Penthouse Suites

The Penthouse Suites

 

Ook in de tweede badkamer kom je niks te kort! In deze kleinere badkamer is gekozen voor dezelfde kleur eiken in Old Grey om de stijl door te trekken. De waskom van 30 cm (in plaats van 40 cm in de andere badkamer) was voor deze ruimte een ideaal formaat. Leuk detail: ook alle toiletborstels en toiletrollen zijn netjes in de muur weggewerkt dankzij onze inbouwaccessoires voor het toilet. Ultieme luxe en comfort komen samen in The Penthouse! 

Wakker worden met uitkijk op de IJssel

Wakker worden met een buitengewoon, weids uitzicht op de IJssel? Dat kan in één van de andere (River) suites. Ons bad naast dit heerlijke bed van Auping kon niet ontbreken. Hier is één van onze vrijstaande baden toegepast. Bovenop vind je onze rustieke badplank. De natuur vormt bij onze rustieke badplank de grootste inspiratiebron, dat prachtig samenkomt met het mooie uitzicht. 

Brown Grey eiken in de badkamer

Brown Grey eiken in de badkamer

 

Ook in de andere ruimtes van deze suite vind je LoooX terug. Hier is gekozen voor de eiken Tailor-Made kleur Brown Grey. Deze eiken kleur is donkerder dan het eiken van de vorige suite. De combinatie met warme elementen, zoals de keramische waskommen in Dark Grey en inbouwnissen in het zwart komen prachtig tot hun recht. 

The Lemon Suites

De hotelnaam zegt het al, maar ze hebben ook de bijpassende: The Lemon Suites. Een luxe ruimte met een imposant, goud omlijst hemelbed dat gelijk de aandacht trekt. De luxe badkamer met dubbele douche past perfect bij de serene en luxe ambiance.

Spiegel met ovalen vorm

Spiegel met ovalen vorm

 

Ook in 'The Lemon Suites' word je overspoeld met luxe en warme materialen. Hier is de kleur van het eiken (Brown Grey) verder doorgevoerd. Wederom is er gekozen voor de spiegel met ovalen vorm. Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. De Black Line Oval heeft een zwart kader en indirecte CCT-verlichting. 

Fotografie: Ton Otten.

LoooX in jouw badkamer?

Wil je weten hoe je onze luxe LoooX badmeubels, baden of spiegels in jouw hotel kan toepassen? Dan kan je terecht bij onze LoooX adviseur Marco. Hij denkt graag met je mee over de mogelijkheden van hotel renovatie en nieuwbouwprojecten.