menu

Met de baden van LoooX kan je ontspannen in stijl

  • Styling tips
08-08-23

Een bad: luxueuze toevoeging voor jouw badkamer

Ontspanning, luxe en stijl, dat is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een LoooX bad in jouw badkamer. Met een breed scala aan opties om uit te kiezen, biedt LoooX baden voor iedereen, ongeacht jouw persoonlijke smaak of de beschikbare ruimte in jouw badkamer. In deze blog delen we vijf overtuigende redenen waarom een LoooX bad de perfecte keuze is voor jouw badkamer.

5 redenen om voor een LoooX bad te kiezen

5 redenen om voor een LoooX bad te kiezen

  1. Een LoooX bad is verkrijgbaar is allerlei stijlen.
  2. Met een semi vrijstaand bad (back-to-wall bad) kan je ruimte besparen.
  3. Wil je een ander kleur bad dan wit? Het LoooX Chill bad is verkrijgbaar in maar liefst vier kleuren.
  4. Voor elk LoooX bad bestaat een passende badplank, kies voor elegant of rustiek.
  5. Ook wanneer je minder ruimte hebt in de badkamer, kan je met een hoekbad toch genieten van een zen moment.

 

Nog niet overtuigd? Lees er alles over!

Een LoooX bad is verkrijgbaar in allerlei stijlen

Of je nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of juist gaat voor een luxe, wellness look, LoooX heeft baden in allerlei stijlen. Zo kan je gemakkelijk een bad vinden dat perfect aansluit bij jouw interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan strakkere lijnen of meer organische vormen, LoooX heeft het allemaal.

De LoooX Cool Wall bespaart ruimte

Wanneer je een compacte badkamer hebt en ruimte wilt besparen, is de LoooX Cool Wall een slimme keuze. Dit unieke bad is ontworpen om tegen de muur te plaatsen, waardoor je waardevolle vloerruimte bespaart. Zo kan je het bad perfect plaatsen in de kleinere badkamer en optimaal gebruik maken van de ruimte.

Een LoooX bad in jouw favoriete kleur

Wie zegt dat baden altijd wit moeten zijn? Bij LoooX begrijpen we dat iedereen zijn eigen smaak heeft en daarom bieden we het LoooX Chill bad aan in maar liefst vier kleuren. Of je nu kiest voor een tijdloze witte tint, een trendy grijstint of een gedurfd zwart bad, met een LoooX Chill bad kun je jouw badkamer echt personaliseren en een unieke sfeer creëren.

Passende badplank voor elk LoooX bad

Bij een ontspannen badervaring hoort ook het gemak van al jouw benodigdheden binnen handbereik. LoooX biedt bij elk bad een passende badplank aan die gemaakt is van massief eikenhout. Deze elegante en functionele plank biedt ruimte voor jouw favoriete badproducten, een goed boek en zelfs een glas wijn voor de ultieme ontspanning.

Hoekbad voor kleine badkamers

Zelfs als je een kleine badkamer hebt, betekent dit niet dat je moet afzien van een ontspannend bad. LoooX heeft speciale hoekbaden ontworpen die perfect zijn voor iedere badkamer, zowel met linker als rechter hoek. Deze slimme oplossing past gemakkelijk in een hoek van de badkamer en biedt jou toch de mogelijkheid om te genieten van een welverdiend bad.

LoooX kopen?

Kortom, LoooX baden bieden een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Of je nu een hoekbad, vrijstaand bad of een bad met een kleurtje wilt, LoooX heeft het allemaal. Met ruimtebesparende opties en aanvullende badplanken kun je jouw badkamer transformeren tot een luxe spa-achtige ruimte. Maak een statement met jouw badkamer en kies voor een LoooX bad dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Ontdek LoooX bij één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.