menu
Bath collection

Cool Wall

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt White
Gloss White

Ontspanning in bad

Met een bad uit de Cool Wall serie ben je verzekerd van een comfortabel ligbad. Dit bad helpt jou om de ontspanning te vinden wanneer je dit nodig hebt. Dit bad kun je tegen een wand plaatsen waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een losstaande badkraan. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in jouw badkamer.

Afwerking?

De Cool Wall is verkrijgbaar in twee varianten. Beide baden zijn wit, maar zijn anders afgewerkt. Kies jij voor een glanzende of mat witte variant? De afwerking van jouw bad kun je afstemmen op andere items in het interieur. Zo wordt jouw badkamer een geheel en staat niets jouw ontspanning in de weg.

Opgeruimd gevoel

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitziet alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Optimale sfeer

Ook tijdens jouw zen moment wil je dat de sfeer in de badkamer optimaal is. Met licht kun je deze sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor sfeerverlichting zoals de LoooX Light.

Bingewatchen in bad

Ook tijdens het badderen kun je jouw favoriete serie bingewatchen. Kijk de serie op jouw telefoon of iPad en plaats deze op jouw badplank. Je hebt geen haast toch?

Maak jouw LoooX badkamer compleet

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw bad in topconditie

Net als elk item in de badkamer, zul je het bad met enige regelmaat schoonmaken. Het acrylbad is makkelijk in gebruik. We vertellen je graag hoe je deze in topvorm houdt. Bekijk hier de onderhoudsadviezen.

Wooden BoX Bekijk Wooden BoX

Wooden BoX

In een houten opbergbox kun je naast spullen opbergen, ook pronken met items die meer aandacht verdienen. Plaats jij een enkele tegen de wand of een paar boxen?

Wooden Stool Bekijk Wooden Stool

Wooden Stool

Een krukje is erg praktisch in de badkamer. Kies daarom voor een stijlvolle variant met eikenhout. Deze maakt jouw badkamerstijl helemaal af.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Proefliggen of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: