menu

LoooX kopen? Welkom bij Hendriks ’s-Heerenberg

  • Blog
24-08-18

LoooX Dealer aan het woord - Hendriks ’s-Heerenberg

Met het plakken van de ‘LoooX Dealer’ sticker is het nu echt: Sanitair & Tegelzettersbedrijf Hendriks in 's-Heerenberg is Official LoooX Dealer! Bij LoooX Dealers kun je als klant, naast de huidige collectie, ook terecht voor maatwerkmogelijkheden. Tijd om nader kennis te maken.

In gesprek met onze LoooX Tailor-Made Dealer....

In gesprek met onze LoooX Tailor-Made Dealer....

...Alex Cheizoo, verkoopadviseur bij Hendriks. Alex ademt sanitair. Inmiddels al 22 jaar werkzaam in de sanitairbranche en sinds vorig jaar actief bij Hendriks. 

“Van origine zijn we een tegelzettersbedrijf. Eigenaar Marc Hendriks besloot zes jaar geleden om uit te breiden. Inmiddels hebben we een showroom van 600 m² waar we verschillende badkamers hebben ingericht", aldus Alex. Leuk! En waarom zijn jullie nu LoooX Dealer geworden? “Wij zijn Dealer omdat we wat extra’s willen aanbieden, onder andere de service om onze klant precies te leveren wat zij willen.”

Wat kunnen klanten bij jullie verwachten?

“Als klanten bij ons de winkel in lopen komen ze terecht in een warm bad”, vertelt Alex trots. We zijn nuchter en no-nonsense. Maken tijd voor de klant en zijn elke dag bezig met onze hobby: het verkopen en realiseren van prachtige badkamers."

Hoe wordt LoooX bij de klant ontvangen? 

“Klanten zijn zeer te spreken over LoooX. Het programma is speels en het eikenhout verrast de klanten positief. Als LoooX Dealer kunnen we nu maatwerk aanbieden. Inmiddels hebben we al een aantal klanten blij mogen maken met het plaatsen van een LoooX Tailor-Made meubel.” Bekijk hier een impressie van de showroom in ’s-Heerenberg. It #loooxgood!

 

Op zoek naar een dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier.
Ook LoooX dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden! Klik hier om contact met ons op te nemen.