menu

Bezige bijen van LoooX

  • Influencers
17-08-23

Duurzaam bij LoooX

Onze 20.000 bijen collega's, die op ons dak wonen, zijn weer druk geweest! Ze hebben een mega voorraad honing geproduceerd. Wist je dat voor iedere kilo honing bijen wel 40.000 tot 60.000 vluchten moeten maken? Bij LoooX dragen we graag een steentje bij aan de natuur. 

Flinke honing voorraad

Flinke honing voorraad

Hoe gaaf is het dat onze bijen onze eigen LoooX honing produceren! Wist je dat 80% van het groente en fruit in de supermarkt te danken is aan bijen? Bijen bestuiven namelijk niet alleen de gewassen waarvan wij de vruchten eten, maar produceren ook nog eens heerlijke honing.

BeeLife imker op bezoek

Eens in de zoveel tijd komt de Imker op bezoek. We verzorgen onze 20.000 bijen collega's goed en zij zorgen ook goed voor ons. Ze hebben namelijk 250 potjes honing gevuld in deze zomermaanden.

Samen op weg naar een mooiere wereld

Samen op weg naar een mooiere wereld

LoooX is lief voor mens, dier en natuur. Bij ons gaat het niet alleen om het creëren van prachtige badkamers, maar ook om het bijdragen aan een mooiere wereld. Dat doen we stapje voor stapje, graag met jouw hulp! Heb je een goed idee om ons bedrijf duurzamer te maken of weet je een goed initiatief? Deel vooral je ideeën met ons.