menu

Badkamertrends die je in 2024 bij LoooX ziet

  • Blog
14-12-23

Ontdek de laatste trends voor in de badkamer

In de wereld van interieurdesign evolueren trends voortdurend en de badkamer is geen uitzondering. 2024 belooft een jaar te worden met een reeks verbluffende badkamertrends die een trendy uitstraling geeft aan je badkamer. Kijk mee met de badkamertrends die LoooX komend jaar naar voren brengt.

1. Latjes trend in de badkamer

1. Latjes trend in de badkamer

Een opvallende trend in 2023 was het gebruik van strepen en latjes in badkamerontwerpen, deze trend zet zich ook voort in 2024. Steeds vaker zie je de verticale houten latten terugkomen, zo ook bij het Wooden Facet Stripes badmeubel van LoooX. Dit badmeubel voegt een speels element toe aan de ruimte, terwijl de strakke lijnen een gevoel van modern minimalisme creëren.

2. Echte klasse met wastafelzuilen

Wastafelzuilen zijn een onmiskenbaar statement in de badkamer van 2024. LoooX introduceert prachtige wastafelzuilen van Solid Surface in zowel ronde als vierkante vormen. Deze opvallende elementen tillen de uitstraling van de badkamer naar een hoger niveau, terwijl de duurzame eigenschappen van Solid Surface zorgen voor een langdurige schoonheid.

3. Afgeronde hoeken

Afgeronde hoeken brengen een zachtheid en vloeiendheid in badkamerontwerpen. Spoiler alert: in 2024 zien we dit terugkomen in toogvormige nissen en spiegels. LoooX omarmt deze trend, waardoor de badkamer een uitnodigende en harmonieuze sfeer krijgt. Kan je niet langer wachten? Bekijk dan de stijlvolle bestaande spiegel en waskommen met afgeronde hoeken.

4. Kleur in de badkamer

4. Kleur in de badkamer

2024 verwelkomt kleur in de badkamer. Trendkleuren zoals terracotta en groen zal je veel terugzien. In het Experience Center van LoooX kan je kleurinspiratie opdoen, maak direct jouw afspraak. Deze kleuren brengen levendigheid en persoonlijkheid in de ruimte, waardoor de badkamer een ware oase van comfort wordt.

5. Natuurlijk: eiken badmeubels

De connectie met de natuur is een centraal thema in moderne interieurontwerpen. LoooX zet deze trend al jarenlang door in de badkamer met de badmeubels van massief eikenhout. Deze natuurlijke materialen voegen warmte en karakter toe aan de badkamer. Waardoor de connectie tussen binnen en buiten nog beter te voelen is.

6. Duurzaam: made in Holland

Duurzaamheid staat hoog op de agenda in 2024, ook LoooX draagt haar steentje bij. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en een ambachtelijke productiemethode, zorgt LoooX ervoor dat hun badkamermeubels niet alleen mooi zijn, maar ook een duurzame keuze vormen voor een groenere toekomst. De Nederlandse productieplaats draagt bij aan deze duurzame gedachte.

Ambachtelijk gemaakt in Deventer

In een wereld waar massaproductie vaak de norm is, onderscheidt LoooX zich door badkamermeubels met de hand te maken in Deventer. Elk stuk straalt vakmanschap en aandacht voor detail uit, wat resulteert in unieke en persoonlijke badkamerontwerpen. Maatwerk is ook mogelijk, ga daarvoor naar de dichtstbijzijnde Tailor-Made Dealer.

Jouw droombadkamer met LoooX

In conclusie omarmt LoooX voor 2024 een mix van designelementen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of je nu houdt van strakke lijnen, natuurlijke materialen, of levendige kleuren. De badkamertrends van LoooX bieden een scala aan mogelijkheden om je badkamer om te toveren tot een stijlvolle en comfortabele plek. Bekijk hier de hele collectie.