menu
Sink collection

Mineral Pillar Square

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt White
Gloss White
Matt Light Grey

Rechthoekige vrijstaande wastafelzuil

Wil je jouw badkamer of toiletruimte transformeren tot een stijlvolle en moderne ruimte? Maak kennis met de Mineral Pillar Square - een prachtige wastafelzuil die een echte eyecatcher zal zijn. Deze vrijstaande wastafelpilaar heeft een elegante, strakke vorm en is gemaakt van hoogwaardig mineraal marmer met een gelcoat toplaag.

Wastafelzuil tot aan de vloer in kleur

De zuil is vrijstaand, reikt tot aan de vloer en is 40 cm breed en diep. De onderkant van deze wastafelzuil is open, waardoor de waterleiding er gemakkelijk doorheen kan lopen. Je kunt kiezen uit drie kleuren: Matt White, Gloss White en Matt Light Grey. Wat je voorkeur ook heeft, de vierkante wastafelzuil van LoooX zal zeker een stijlvolle aanvulling zijn op jouw badkamer of toiletruimte.

Vergelijkbare kleuren met de baden

De LoooX Mineral Pillar Square zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als onze baden. Zo kan je een prachtig, gelijkgestemd geheel creëren in de badkamer.

Maak het af met accessoires

Jouw badkamer is niet compleet zonder de juiste accessoires! Breng harmonie in je badkamer door accessoires perfect af te stemmen op jouw stijl.

Woonkamer gevoel in de badkamer

Trek jouw woonstijl door in de badkamer, zo creëer je een rustgevend geheeld. Met een woonkamer gevoel in de badkamer ben je hier niet meer weg te slaan.

Jouw droombadkamer met LoooX

Wil je jouw droombadkamer samenstellen? Wij helpen je graag een beetje op weg met onze LoooX styling tips. Zo ben je helemaal on trend!

LoooX badkamercollectie

Met alleen een wastafelzuil is jouw badkamer niet compleet. Maak een luxe combinatie van verschillende LoooX producten om van jouw badkamer een compleet plaatje te maken. Dat kan met:

Wooden Mirror Shelf open Bekijk Wooden Mirror Shelf open

Wooden Mirror Shelf open

Met houten accessoires maak je jouw badkamer compleet. De Wooden Mirror Shelf Open kun je zowel aan de rechter als aan de linker kant van jouw spiegel plaatsen. Erg praktisch en stijlvol.

Wooden Block Bekijk Wooden Block

Wooden Block

De massief eiken Block kast is een mooie aanvulling op jouw wastafelcombinatie. Met de grote en diepe lade ben je verzekerd van genoeg opbergruimte.

CM-Line Bekijk CM-Line

CM-Line

Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een ronde spiegel met verlichting? Bekijk dan hier de CM-Line.

Badkamerinspiratie opdoen

Kan je nog geen keuze maken? Wij helpen je graag verder met jouw badkamerinrichting. Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak bij ons Experience Center.

Vind LoooX bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: