menu

LoooX bij Grando Hoogvliet

  • Blog
23-08-23

Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Grando Hoogvliet

Kijk binnen bij Grando Hoogvliet, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Hier komen jouw badkamerdromen tot leven, dankzij de uitgebreide collectie, maatwerkmogelijkheden en kleurenopties van LoooX. Benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees dan verder! 

Grando Hoogvliet: keukens en badkamers

Grando Hoogvliet: keukens en badkamers

Bij Grando Hoogvliet begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om een ruimte te creëren die naadloos aansluit op jouw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een keuken of een badkamer, hier ben je aan het juiste adres. De vriendelijke en kundige adviseurs staan altijd klaar om je te voorzien van de beste adviezen en begeleiden je aankoopproces van a tot z. 

De prachtige LoooX collectie bij Grando Hoogvliet

Binnen de muren van Grando Hoogvliet vind je een ware schat voor badkamerliefhebbers: een uitgebreide LoooX-combinatie en een scala aan diverse accessoires. Als LoooX Tailor-Made Dealer biedt Grando Hoogvliet toegang tot de complete LoooX-collectie, inclusief de mogelijkheden voor maatwerk en verschillende kleuropties.

Klaar voor je droombadkamer?

Droom je van een badkamer met een specifieke uitstraling? Stap binnen bij Grando Hoogvliet en laat je inspireren door de schitterende LoooX-collectie. Hier vind je een unieke combinatie van de Wooden Base Shelf Solo en de Wooden Full Frame Regal. De ronde waskom uit onze Ceramic serie maakt het plaatje compleet. Van maatwerk tot kleurkeuzes, hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer tot leven te brengen. 

Vind jouw Tailor-Made Dealer

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.