menu

Project in beeld

  • Blog
17-08-22

Een complete badkamer met LoooX

We zien ons merk steeds vaker terug in praktijk. Zo worden onze producten apart of juist samen toegepast. Zo kan iedereen zijn of haar eigen woonstijl creëren. Hoe dat er precies uitziet? Je bekijkt het in onderstaande blog. Maak kennis met een compleet opgeleverd project, gerealiseerd door Tailor-Made Dealer Seggers Badkamers uit Tynaarlo. Ze hebben de inrichting verzorgd van badkamer en toilet voor een prachtige woning in Norg (Drenthe).

Badmeubel

Een badkamer is niet compleet zonder een badmeubel. Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Zo vind je een ontwerp dat bij jou past. Hier is een standaard Facet meubel toegepast in de kleur Old Grey. Een strak meubel dat in deze badkamer de show steelt. It #loooxgood!

Ook eiken in het toilet

Ook in het toilet kun je LoooX vinden. Hier is de Wooden Mini Base Shelf toegepast. Ook dit toiletmeubel is toegepast in dezelfde kleur als het meubel, namelijk Old Grey. Zo creëer je een stijlvol geheel.

Zou jij bovenstaande meubels graag zien in een andere kleur of met specifieke maatvoering? Bekijk dan eens ons maatwerk programma.

Spiegel

Ook spiegels zijn onmisbaar in de badkamer en het toilet. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Verlichting, vorm of verwarming? Er is altijd een spiegel die bij jou past. Hier is een ronde spiegel met zwart kader toegepast: de populaire Black Line Round. De enkele ronde spiegel breekt de strakke lijnen van het meubel waardoor de opstelling helemaal in balans is. Hou je meer van een spiegel met verlichting? Ook dat is mogelijk met onze Black Line Round.

Sfeerverlichting

Verlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Ook zorgt het optimaal voor het woonkamergevoel in de badkamer. Ook bij deze opstelling is gekozen voor sfeerverlichting, namelijk onze Twist Duo. Dit is een speelse lamp waarmee je de industriële sfeer helemaal doortrekt naar de badkamer. De matzwarte finish geeft ook een stoer karakter aan deze stijlvolle badkamer.

Een prachtig geheel

Het eikenhout in combinatie met de strakke vloer en klassieke tegels maakt de badkamer helemaal af

Opbergen

Jouw spullen opbergen in de badkamer? Dat doe je met opbergoplossingen van hoogwaardige materialen zoals eikenhout of rvs. In dit geval is er gekozen voor een dubbele Wooden Shelf BoX. Deze hebben dezelfde kleur als het meubel, waardoor de ruimte compleet aanvoelt. Een ideaal item dus voor het opruimen van je douchespullen!

It #loooxgood

Ben je geïnspireerd geraakt door bovenstaande badkamer? Bekijk hier dan onze complete badkamer- en toiletcollectie. Weet je nog niet precies welke producten je wilt toepassen maar weet je wel welke stijl je mooi vindt? Misschien helpen onze drie verschillende woonstijlen je verder: bekijk het bij LoooX Style óf bekijk eens onze social media kanalen. Je kunt ons vinden via @loooxbathrooms.

Heb jij nou ook zo’n gaaf project gerealiseerd met LoooX en heb je hier mooi beeldmateriaal van? Daar worden we blij van! Stuur jouw beeldmateriaal dan op naar marketing@rmsanitair.nl of gebruik op social media de hashtag #loooxgood.