menu

LoooX bij Tegel-Outlet Tienray

  • Blog
23-12-22

Tegel-Outlet Tienray

Ook in het zuidelijke Tienray kun je LoooX vinden. We zijn hier te gast bij de uitgebreide showroom van Tegel-Outlet Tienray. Zij zijn LoooX Tailor-Made Dealer. We gingen hierover in gesprek met Jim. Lees snel verder!

Ontwerp en advies

Ontwerp en advies

Jim is alweer vijf jaar werkzaam bij Tegel-Outlet Tienray. De oorsprong van dit bedrijf ligt 14 jaar geleden. In de afgelopen 14 jaar is het team maar liefst gegroeid tot 23 man. Een prachtig team met adviseurs en productspecialisten die jou helpen bij de realisatie van jouw project.

Focus op aanschaf

Het team van Tegel-Outlet neemt je aan de hand als het gaat over jouw project. Je kunt hier niet alleen terecht voor tegels, maar juist ook voor sanitair, vloerverwarming, laminaat et cetera. “We verzorgen alles wat je nodig hebt en bezorgen het met zorg bij jou thuis. Voor montage kunnen klanten zelf hun aannemersbedrijf naar voorkeur inschakelen. Onze showroom is puur aanschaf. Dit is een onderscheidend concept.”

LoooX in Tienray

In de showroom vind je twee prachtige opstellingen. Bij de eerste opstelling vind je een Base Shelf in de kleur Dark Grey, gecombineerd met de Ceramic RAW Black en een Organic spiegel. De andere LoooX opstelling heeft een eigentijdse stijl, met een U-Frame in de kleur Black en twee roestkleurige RAW waskommen. De twee CM-Line spiegels met Twist Duo maken de opstelling helemaal af.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.