menu

LoooX bij Tailor-Made Dealer Home Garden Shop Gendt

  • Blog
25-02-20

LoooX bij Tailor-Made Dealer Home Garden Shop Gendt!

Familiebedrijf Home Garden Shop in Gendt is een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Al ruim 40 jaar zijn ze specialist op gebied van sanitair, tegels, natuursteen, haarden en installatie. Daarnaast zijn ze ook Tailor-Made Dealer! Lees je mee?

 

Op de koffie bij Patrick

Op de koffie bij Patrick

We gingen op de koffie bij mede-eigenaar Patrick! Zijn passie voor de zaak is voelbaar zodra je binnenstapt! De showroom is ingericht met mooie, maar ook realistische opstelling waarbij alles tot de puntjes is verzorgd. 

“Het leuke aan onze showroom is dat we echt een breed pakket aanbieden. Los van het sanitair hebben we zelfs haarden en een eigen marmerzagerij, waar natuursteen op maat wordt gemaakt”, vertelt Patrick trots! Je kunt hier goed terecht voor o.a. een nieuwe badkamer waarin je als consument van a tot z wordt begeleid. Klanten hebben hier 1 aanspreekpunt en ze werken met een vast team aan monteurs!

Prachtige LoooX combi te zien!

Bij Home Garden Shop vind je de complete LoooX collectie, waaronder een stoere opstelling in een matzwarte kleur. Deze Tailor-Made combinatie is van alle gemakken voorzien. Nieuwsgierig? Bekijk een impressie van het Tailor-Made meubel onderaan het bericht. It #loooxgood! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.