menu

Ontdek en beleef LoooX bij Baderie Losser

  • Blog
17-04-19

LoooX Badkamer bij Baderie Losser

Baderie in Losser is een prachtige showroom! Het familiebedrijf is van oudsher gevestigd in Losser en gevuld met prachtige sanitairmerken, waaronder LoooX. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

Baderie Losser, een prachtige showroom!

Baderie Losser, een prachtige showroom!

We gingen in gesprek met Fabian Zwijnenberg, eigenaar van Baderie Losser. Zijn vader was één van de eerste Baderie deelnemers. Na het afronden van zijn school in 1992 ging ook Fabian aan de slag in de zaak. Inmiddels is Baderie Losser een begrip in de regio met een showroom waar je ogen niets tekort komen!

Eikenhout is populair in de badkamer

Bij Baderie Losser word je overspoeld met mooie badkamer- en toiletoplossingen. Ook kun je hier terecht voor zowel de standaard LoooX collectie alsook LoooX Tailor-Made (maatwerk). Fabian vertelt hierover: “We merken dat het eikenhout steeds populairder wordt in de badkamer. Het straalt warmte uit en is onderscheidend in de markt. Inmiddels zijn we LoooX Tailor-Made Dealer omdat we hiermee wat extra’s kunnen aanbieden, onder andere de service om onze klant precies te leveren wat zij willen!”

#loooxgood

De showroom is voorzien van een mooi Tailor-Made meubel. Het resultaat zie je onderaan de pagina. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.