menu

LoooX vind je bij Rutters & Smits in Heerlen

  • Blog
18-10-21

LoooX kopen? Dat kan bij Jetten Installaties Woudenberg

Bij Tailor-Made Dealer Jetten in Woudenberg kun je terecht voor LoooX. In deze prachtige en ruim opgezette showroom komen de badkamers met LoooX prachtig tot hun recht. Benieuwd welke items je hier kunt verwachten? Lees snel verder en maak kennis met Jetten Badkamers, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.

 

Het badkamerdesign dat bij jou past

Het badkamerdesign dat bij jou past

Wil je een perfecte sfeer realiseren in huis? Dan ben je bij Rutters & Smits aan het juiste adres. Ook voor het creëren van een wellness gevoel óf het inrichten van een strakke design badkamer. Weet je nog niet precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan doe je hier ook volop inspiratie op.

LoooX Tailor-Made in Heerlen

In deze toonzaal vind je twee complete LoooX opstellingen. De eerste opstelling bestaat uit een Old Grey U-Frame gecombineerd met onze donkergrijze keramische waskom. Natuurlijk is de opstelling ook voorzien van de nodige accessoires zoals de CM-Line spiegel en een Wooden Stool. De Old Grey kleur komt vaker terug bij Rutters & Smits. Zo vind je een andere opstelling met een Base Block. Ook bij deze opstelling zijn mooie accessoires toegepast zoals de Wooden BoX. Natuurlijk weer in dezelfde eikenhouten kleur. 

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.