menu

Ontdek LoooX Bathrooms bij Van Mook in Oosterhout

  • Blog
26-08-19

Ontdek LoooX bij Van Mook in Oosterhout

Ook in Oosterhout kun je terecht voor LoooX! In deze prachtige showroom word je overspoeld door onze complete badkamercollectie.

 

Alles onder één dak

Alles onder één dak

Van Mook is opgericht in 1987. Ze zijn destijds gestart met de verkoop en montage van keukens. In 1999 zijn ze verhuisd naar de huidige locatie aan De Wetering in Oosterhout. Vanaf dit moment zijn ze gestart met sanitair. Inmiddels kun je bij Van Mook terecht voor een nieuwe badkamer, keuken, tegels en accessoires. Alles zit bij Van Mook onder één dak, inclusief montage. 

Mooie en realistische badkamers

Eigenaar Rene is echt een ‘handige harry’. Naast de verkoop, is hij ook continu bezig in de showroom. Alle badkamers en keukens die je hier tegenkomt, heeft hij zelf gerealiseerd. Hoe leuk is dat! “Wij zijn lekker onszelf. Je zult ons niet aantreffen in stropdas. Zelfs bij de start van ons bedrijf stond 'Directeuren met overal’ als kop in de krant. Precies hoe we zijn. In onze showroom kun je o.a. terecht voor mooie en realistische badkamers,"  aldus Rene. 

Check LoooX Tailor-Made

In de showroom vind je een prachtige LoooX combinatie, voorzien van een LoooX Tailor-Made meubel. Gecombineerd met onze spiegel, waskom, sfeerverlichting én inbouw toiletrolhouder. Kortom: volop LoooX inspiratie bij Van Mook! Rene en Frans ontmoeten je graag in de showroom. 

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.