menu

LoooX bij Qoqon in Nijmegen

  • Blog
03-05-23

Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Qoqon Nijmegen

Qoqon in Nijmegen is een prachtige plek om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Het is een afspraakgerichte showroom waar je samen met het team van experts aan de slag kunt om jouw ideale badkamer te ontwerpen. Qoqon werkt voornamelijk met (nieuwbouw) projecten. Hier vind je ook het badkamermerk LoooX. Bekijk hier de drie prachtige LoooX opstellingen die je hier, op afspraak, kunt bewonderen! 

Drie LoooX badkamers

Drie LoooX badkamers

In de winkel vind je drie prachtige LoooX badkamers, elk in een andere kleur. Zoals deze opstelling met de Wooden Full Frame Regal in eikenkleur White, met prachtige bijpassende Ceramic Raw waskommen in de kleur Calacatta. Wat deze badkamers zo bijzonder maakt, is het gebruik of de combinatie met echt eiken. Deze stijl spreekt veel consumenten aan en is dan ook een veel geziene trend in badkamerontwerp.

Badkamer ontwerp naar wens aanpassen

Bij Qoqon, voorheen ook wel bekend als Filippo, werkt Brigitte, een expert op het gebied van sanitair die sinds 1990 in het vak zit. De adviseurs hebben een schat aan ervaring en veel creativiteit in het ontwerpen van badkamers en kunnen je helpen om je ideale badkamer samen te stellen. “Als het gaat om nieuwbouwhuizen, krijgen ze vaak een standaard bestek voorgeschreven, maar bij Qoqon kun je het ontwerp naar wens aanpassen, inclusief het gebruik van het stijlvolle badkamermerk LoooX", aldus Brigitte. 

Maak jouw droombadkamer werkelijk

Qoqon is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of keuken. Of je nu werkt aan een nieuw project of een bestaande badkamer wilt renoveren via een aannemer, het team van experts staat klaar om je (op afspraak) te helpen. Qoqon Nijmegen: de perfecte plek om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken. Bijvoorbeeld met deze opstelling van Black eikenhout. De combinatie van het Solid Facet meubel met de Wooden Facet ladekast biedt je voldoende opbergruimte.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.