menu

Koop LoooX bij Tailor-Made Dealer Scheffer in Zelhem

  • Blog
04-12-19

Koop LoooX bij Tailor-Made Dealer Scheffer in Zelhem

Leuk dat je weer op onze nieuwspagina bent beland, want je leest in dit bericht meer over Scheffer in Zelhem: LoooX Tailor-Made Dealer! Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie. We gingen hierover in gesprek met Eric.

 

Huiselijk gevoel in de showroom

Huiselijk gevoel in de showroom

Scheffer Zelhem is een prachtige showroom van meer dan 1.200 m2. “De ruimte is onderverdeeld in diverse segmenten. Zo kun je terecht voor complete badkameropstellingen, kun je bij ons in gesprek met architecten in een aparte ruimte die hiervoor is ingericht en tot slot heb je een outlet met een mooie uitverkoop. Kortom: voor ieder segment hebben we prachtige badkamers. Ondanks dat de showroom groots is opgezet, voelt het huiselijk en gezellig aan. Het gevoel van ‘thuiskomen’ vinden we belangrijk”, aldus verkoper Eric. Eric is ruim 12,5 jaar in dienst en helpt je graag bij het samenstellen van een mooie badkamer. 

LOOOXGOOD in Zelhem

Verbouwplannen en op zoek naar LoooX? Loop dan eens binnen bij Scheffer in Zelhem! Bij Scheffer staan twee complete LoooX opstellingen, inclusief maatwerk. Je kunt met LoooX Tailor-Made alle kanten op: geef je gewenste maatvoering en vorm door en Scheffer kan het bestellen. Eric en zijn collega’s helpen je graag bij het vinden van jouw droombadkamer. 

Tot ziens bij LoooX Tailor-Made Dealer Scheffer Zelhem!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.