menu

LoooX in Giessen: welkom bij Diepeveen

  • Blog
14-11-22

LoooX in Noord-Brabant

Dicht bij de Maas vind je het dorp Giessen: een charmant dorp in Noord-Brabant. Ook hier kun je LoooX vinden, namelijk bij Tailor-Made Dealer Diepeveen. Ben je benieuwd naar het bedrijf en wat je hier precies kunt verwachten? We gingen hierover in gesprek met Caroline. Lees snel verder.

Sterk familiebedrijf

Sterk familiebedrijf

Zodra je inspiratie wilt opdoen voor jouw (nieuwe) badkamer of toilet, dan ben je bij Diepeveen aan het goede adres. Hier doe je een hoop inspiratie op. Ook kun je de verschillende woontrends bekijken in de toonzaal. Diepeveen is officieel in 1995 geopend als Diepeveen Keukens. Intussen hebben ze 25 jaar ervaring opgebouwd, en zijn ze ook uitgebreid naar sanitair. Met maar liefst 15 specialisten is één ding zeker: Diepeveen helpt om jouw woning nog mooier te maken.

Persoonlijk, uniek en esthetisch

Diepeveen heeft een prachtige toonzaal, met veel ruimte voor nieuwe trends. Hier helpt het team je graag met het ontwerp van jouw nieuwe keuken en/of badkamer. Je kunt hier terecht voor ontwerp tot aan montage. “Een bezoek aan Diepeveen maakt je huis mooier. We leiden je rond langs de verschillende opstellingen in onze showroom. Samen maken we een persoonlijk, uniek en esthetisch ontwerp. Ook werken we met eigen monteurs, zodat jouw keuken, badkamer of interieur op maat en met zorg wordt geïnstalleerd.”

Volop LoooX

Hier vind je een eigentijdse LoooX opstelling met de Base Shelf Duo in de kleur Old Grey, gecombineerd met de RAW Black waskom, Wooden BoX Round en een CM-Line spiegel. Ook de accessoires zijn volledig afgestemd op de opstelling. It #loooxgood! Ben je op zoek naar maatwerk kleuren en of afmetingen? Ook dan ben je bij Diepeveen aan het juiste adres: zij bieden ook het volledige maatwerk programma.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.