menu

Op visite bij Tailor-Made Dealer Grando Zwolle

  • Blog
17-03-20

Op visite bij Tailor-Made Dealer Grando Zwolle

Bij binnenkomst is het direct duidelijk: in deze fraaie showroom word je overspoeld met schitterende badkamers en keukens! Grando Zwolle is sinds 2 jaar geopend en met succes. We gingen hierover in gesprek met eigenaar Bas, lees je mee?

 

Bas Velzing, ondernemer is hart en nieren!

Bas Velzing, ondernemer is hart en nieren!

Bas is eigenaar van Grando Zwolle. Hij komt uit een echte ondernemersfamilie. Ook bij hem begon het te kriebelen: iets voor hemzelf. En dat is zeker gelukt! Bas Vertelt over de zaak: “wij vinden klantbeleving erg belangrijk. Nét dat beetje extra. Dat is niet alleen achter je product staan, ook de communicatie naar de klant vinden we erg belangrijk! Zo bellen we ook voordat de verbouwing start even met de klant of ze er zin in hebben. Kleine moeite, leuk gebaar!” 

Toffe LoooX combinatie!

De ingerichte ruimte laten je ogen niks te kort komen. Hier zijn zoveel stijlen te bewonderen, waaronder LoooX. Grando Zwolle is namelijk officieel LoooX Tailor-Made Dealer! In de showroom vind je twee badkamers met LoooX. Waaronder een combinatie met onze kleur old-grey én een badkameropstelling in matzwart. Benieuwd? Bekijk het resultaat onderaan de pagina. 

Woon je in de buurt van Zwolle en ben je op zoek naar LoooX? Wees welkom bij Grando Zwolle! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.