menu

Welkom bij LoooX Dealer Jetten Woudenberg

  • Blog
18-10-21

LoooX kopen? Dat kan bij Jetten Installaties Woudenberg

Bij Tailor-Made Dealer Jetten in Woudenberg kun je terecht voor LoooX. In deze prachtige en ruim opgezette showroom komen de badkamers met LoooX prachtig tot hun recht. Benieuwd welke items je hier kunt verwachten? Lees snel verder en maak kennis met Jetten Badkamers, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.

 

Jetten Badkamers is een begrip

Jetten Badkamers is een begrip

In 1934 is Jetten Installaties gestart en is echt een begrip in de regio. Het bedrijf wordt nu door de derde generatie vertegenwoordigd, namelijk door Jan Kees Jetten. We gingen op de koffie bij Jan van Kooten. Hij is nu 22 jaar in dienst, eerst als monteur/tegelzetter van badkamers en sinds bijna 11 jaar werkzaam in de showroom. Nu is hij verkoopadviseur en begeleidt je graag bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. “Zowel particulieren als ook aannemers zijn welkom voor hun project. Wij zijn hiermee een totaalinstallateur. Wij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud.”, zo vertelt Jan trots. 

LoooX te zien in Woudenberg

LoooX is goed vertegenwoordigd bij Jetten. In de showroom vind je twee volledige LoooX combinaties, voorzien van verschillende kleuren eiken, in combinatie met accessoires, waskommen en spiegels. Bekijk ze onderaan de pagina! Uiteraard kun je hier terecht voor de volledige collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Jetten is namelijk LoooX Tailor-Made Dealer en adviseert je graag over de verschillende opties. Welkom in Woudenberg! 

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.