menu

Binnenkijken bij LoooX Tailor-Made Dealer Keizers Oldenzaal

  • Blog
26-04-21

Binnenkijken bij LoooX Tailor-Made Dealer Keizers Oldenzaal

Woon je in buurt van het Twentse Oldenzaal en ben je op zoek naar LoooX? Dan ben je bij Tailor-Made Dealer Keizers Sanitair in Oldenzaal aan het juiste adres. Zodra je binnenkomt bij Keizers Tegels & Sanitair word je omringd door de nieuwste trends en verschillende stijlen op gebied van tegels en sanitair. Luxe maar realistisch badkamers die allemaal ontwikkeld zijn door designers en stuk voor stuk exclusief zijn.

Gastvrijheid hoog in het vaandel

Gastvrijheid hoog in het vaandel

We gingen (op afstand) in gesprek met Janien Pelgrum, werkzaam bij Keizers Sanitair. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. Zo vertelt ze: “Keizers Tegels & Sanitair houdt van normaal, wij zullen niet in een strak pak staan maar zullen de klant warm en open ontvangen. Tijdens het ontwerpen en realiseren van de badkamer is daarom gastvrijheid ook de norm. Tijdens dit proces houden we graag de lijntjes kort en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding. Daarnaast staat Keizers Tegels & Sanitair voor luxe, hoge kwaliteit en service. De klant kan zelfs na jaren nog bij ons terecht voor service.”

Wat kun je verwachten bij Keizers?

Wanneer klanten bij Keizers komen kunnen ze bij terecht voor topkwaliteit producten met een lange levensduur. Ook LoooX behoort tot het prachtige assortiment. De showroom is aangekleed met een facet meubel in zwart eiken. Je ziet het onderaan de pagina! Uiteraard kun je de gehele collectie van LoooX hier verkrijgen. Keizers helpt je graag bij dit traject: 

“Het is de passie van onze designers om samen met de klant een droombadkamer te realiseren. De klant kan zich laten inspireren in de showroom en maakt samen met ons een eerste ontwerp. Onze designers zitten vol met creativiteit en exclusieve ideeën, we horen dan ook vaak van de klant: ‘Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken’, daar doen we het voor", vertelt Janien trots! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.