menu

Volop LoooX bij Van Heugten Baddesign

  • Blog
07-09-21

Volop LoooX bij Van Heugten Baddesign

In de prachtige showroom van Van Heugten Baddesign in het Brabantse Gemert kun je terecht voor de betere badkamer inclusief vakkundige installatie. In de ruim opgezette showroom vind je allerlei stijlen, de nieuwste trends en volop inspiratie, waaronder LoooX! Maak kennis met onze LoooX Tailor-Made Dealer.

2.200m2 inspiratie voor jouw badkamer

2.200m2 inspiratie voor jouw badkamer

We gingen in gesprek met Rob van Kasteren, hoofd showroom bij Van Heugten. Van Heugten is met 2.200M2 aan inspiratie, trends en innovatie dé perfecte plek om je nieuwe badkamer samen te stellen. Rob zegt hierover: “Het mooie aan de toonzaal, die we ook regelmatig veranderen, is dat er genoeg inspiratie is! Je vindt hier allerlei stijlen aan badkamers en werken met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Je kunt naast de realisatie van een nieuwe badkamer, ook bij ons terecht voor de afbouw van nieuwbouwwoningen en villa’s.”

LoooX Tailor-Made Dealer

Van Heugten is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk en kleuren opties. In Gemert vind je dan ook twee prachtige LoooX opstellingen, met o.a. LoooX badmeubels, spiegels en accessoires. Uiteraard kun je hier de hele collectie verkrijgen. Je bent van harte welkom bij onze Tailor-Made Dealer. 

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.