menu

LoooX? Huisman Alblasserdam heet je van harte welkom

  • Blog
28-10-22

Huisman Alblasserdam

We brachten een bezoek aan Alblasserdam, waar we al snel aankomen bij de Voltastraat. Hier vind je een prachtig hoekpand met veel licht: welkom bij Huisman Keukens & Sanitair. Hier kun je terecht voor LoooX en alle maatwerk opties die ons programma biedt. Benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees dan snel verder.

 

Trends & innovaties op het gebied van sanitair

Trends & innovaties op het gebied van sanitair

Bij Huisman kun je terecht voor zowel de keuken als badkamer. Alle wensen worden vertaald naar een passende badkamer. Ook vind je hier de nieuwste trends en innovaties op het gebied van sanitair. Ze kunnen je hier zelfs voorzien van een compleet 3D voorstel. Op de eerste etage word je geïnspireerd door hoogwaardige badkamer opstellingen. Onder verschillende luxe sanitairmerken vind je ook LoooX. In de toonzaal vind je een paar opstellingen die volledig zijn ingericht met LoooX. We gingen in gesprek met Leonard Huisman, eigenaar van het familiebedrijf.

Vakmanschap en uitgebreid assortiment

Het bedrijf bestaat al ruim 80 jaar. Ook vroegen we Leonard natuurlijk wat hen uniek maakt, waarop hij antwoordde: “Er is ruime keuze van klassiek tot ultramodern en van eenvoudig tot zeer luxe. Onze adviseurs zijn in staat om elke (droom)wens te laten uitkomen door de klant te verrassen met een ontwerp wat uitstekend bij hen past. Dankzij ons vakmanschap en uitgebreid assortiment kan iedereen bij ons slagen. We ontzorgen de klant met één aanspreekpunt en vakbekwame “eigen” montage.” De passie voor het vak komt je tegemoet zodra je de zaak binnenstapt. Dat zit dus wel goed!

Compleet plaatje

Ook met de inrichting van de badkamer wil Huisman zo’n compleet mogelijk plaatje bieden. Dit zie je ook terug in de opstellingen. Zo vind je een LoooX opstelling met een badmeubel gecombineerd met een waskom, spiegel en accessoires. Zo zijn er veel opties en mogelijkheden zichtbaar. Ook LoooX wordt volgens Leonard met enthousiasme ontvangen. LoooX staat goed bekend. Daarnaast is het heel prettig dat veel zaken mogelijk zijn, zoals alle maatwerk meubels, op die manier kun je elke klant helemaal voorzien in hun wensen.”

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.