menu

Volop LoooX bij Middelkoop Culemborg

  • Blog
11-12-19

Volop LoooX bij Middelkoop Culemborg

In mei was de (her)opening van Middelkoop in Culemborg. Het brede assortiment aan keukens, badkamer, vloeren en inbouwkasten laten je ogen echt niks tekort komen. Ook LoooX vind je volop terug in de showroom, want Middelkoop in Culemborg is Tailor-Made Dealer!

 

“Wij zijn een familiebedrijf”

“Wij zijn een familiebedrijf”

Al jarenlang ontvangt Middelkoop klanten uit Culemborg en omgeving. In 2013 hebben ze zelfs hun 80-jarig jubileum gevierd. “Wij zijn echt een familiebedrijf. Ondanks de grootte van onze vernieuwde showroom, willen wij het familiegevoel behouden. Het gevoel van ‘thuiskomen’ en de tijd nemen voor de klant vinden we erg belangrijkKlanten kunnen bij ons terecht voor keukens, badkamers en vloeren inclusief montage”, vertelt verkoper Jan-Willem trots.

Prachtige LoooX combinaties te zien

Het sanitair gedeelte is adembenemend! Je vindt veel verschillende badkamers in diverse stijlen terug, waaronder LoooX. “LoooX wordt erg goed ontvangen! Het zijn ook erg leuke combinaties die je ziet in de showroom. Beide opstellingen staan op een mooie prominente plek in de showroom”, aldus Jan-Willem. Jan-Willem ontvangt je graag in de showroom! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.