menu

LoooX kopen? Dat kan bij Van Manen Barneveld

  • Blog
28-09-18

LoooX Tailor-Made Dealer vertelt - Van Manen Barneveld!

In Barneveld gingen we in gesprek met Roel Slaa, eigenaar van Van Manen Badkamers. Een prachtige showroom van ruim 900 m². Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

In gesprek met…

In gesprek met…

Roel Slaa! Het verkopen van mooie badkamers is zijn passie. Roel is in 2010 gestart met een showroom in het WoonThemaCentrum in Barneveld. Hier vind je alles voor je woning onder één dak. 

“Samen met de klant ontwerpen we droombadkamers. Dit doen we elke dag met veel plezier. LoooX is een stoer sanitairmerk en onze klanten raken enthousiast bij het zien van jullie mooie producten. Inmiddels zijn we LoooX Dealer en kunnen we nu ook maatwerk leveren. Met het maatwerk is eigenlijk alles mogelijk! De klant bedenkt het, wij verzorgen de rest”, vertelt Roel trots."

Wat vinden de klanten van LoooX?

“Het LoooX programma wordt positief ontvangen. Niet alleen de klant maar ook wij worden geraakt door de mooie producten. Het massieve eikenhout geeft een natuurlijke uitstraling.” Ook de showroom is voorzien van een LoooX Tailor-Made badmeubel. Bekijk de foto’s! 

Wat kunnen de klanten bij jullie verwachten?

“Echt iedere klant is welkom! Het maakt niet uit wat voor budget je hebt, elke klant is voor ons waardevol. We willen dat de klant zich thuis voelt en met een glimlach onze showroom verlaat. Daar worden wij blij van.”

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.