menu

Verrast worden met LoooX? Baderie Terneuzen

  • Blog
03-10-22

Laat je verrassen bij Baderie Terneuzen

We zijn te gast in het Zeeuwse Terneuzen. Ook hier kun je LoooX vinden, namelijk bij Tailor-Made Dealer Baderie Terneuzen. We brachten een bezoek aan de toonzaal en gingen in gesprek met eigenaar Almir. Alles weten over deze toonzaal het de complete collectie van LoooX? Lees dan snel verder.

 

Trotse eigenaar

Trotse eigenaar

Almir is al enige tijd werkzaam bij Baderie Terneuzen, en sinds 5 jaar eigenaar van de prachtige zaak. “Eigenlijk ben ik in deze branche gerold en blijven hangen in het mooie sanitair. Sinds kort focussen we ons voor de volle honderd procent op badkamers”. Dat zie je terug zodra je de zaak binnenstapt. Hoogwaardige opstellingen en moderne materiaalcombinaties komen je tegemoet.

Scheepvaart
Baderie Terneuzen bestaat al ruim 12 jaar op deze locatie. Toch zijn zij al veel langer actief. “Toch al ruim een halve eeuw!”, vertelt Almir. “Hoe dat begon? Dat is een mooi verhaal. In scheepvaart moeten ook sanitaire installaties worden aangelegd op boten. Omdat we ons dicht bij de haven bevinden, kwamen de schepen hier af en aan. Eigenlijk werd Baderie altijd ingeschakeld zodra er iets gedaan moest worden.”

Maatwerk bieden

Een halve eeuw later is Baderie Terneuzen een gerenommeerde showroom die zich voornamelijk richt op particulieren. Ook installatie en beheer is sinds een aantal jaar in eigen beheer. Hierdoor is het team krachtig en kan er hoogstaande kwaliteit geleverd worden. Alle kennis en kunde hebben ze immers in huis. De term ‘maatwerk’ valt hier dus zeker op z’n plek.

'We verrassen de klant'

Juist daarom past LoooX Tailor-Made ook goed bij het bedrijf en haar klanten. “Zodra er een wens is, pakken we niet direct het boek erbij om te kijken of het kan. Je kunt er als consument vanuit gaan dat we het mogelijk proberen te maken.” Ook proberen ze klanten te verrassend door minder voor de hand liggende ontwerpen te tonen. Het vinden van jouw bijzondere badkamer zit ‘m in de details. Wanneer de badkamer opgeleverd wordt, is de klant vrijwel altijd positief verrast. Wil jij ook verrast worden? Dan kan bij Baderie Terneuzen.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.