menu

LoooX verkrijgbaar bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert

  • Blog
20-07-21

LoooX verkrijgbaar bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert

Woon je in de buurt van Opheusden en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk!

Welkom bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert

Welkom bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert

We gingen op visite bij Adriaan Verwoert, eigenaar van het prachtige familiebedrijf dat destijds is opgericht rond 1960. De toonzaal is met haar 60-jarig bestaan een begrip in de omgeving. Bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert kun je terecht voor je nieuwe badkamer, keuken of overige bouwmaterialen. “Persoonlijke service en vakmanschap staat hoog in het vaandel. We willen de klant natuurlijk tevreden zien", vertelt Adriaan.

LoooX in Opheusden

Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier LoooX kunt bewonderen en uiteraard kunt bestellen. De combinatie die je hier kunt bekijken is werkelijk prachtig en voorzien van zwarte accenten, je ziet het onderaan de pagina. “Je bent van harte welkom in onze showroom. We denken graag met je mee in het proces van een nieuwe badkamer of keuken. Van sloopwerk tot aan de oplevering: we doen eigenlijk alles!” 

LoooX kopen?

Je bent van harte welkom bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert in Opheusden. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.