menu

Bij Hoffer Zwaagdijk kun je terecht voor LoooX Tailor-Made

  • Blog
18-10-21

Bij Hoffer Zwaagdijk kun je terecht voor LoooX Tailor-Made!

Bij het kopen van een huis kom je voor een heleboel keuzes te staan. Allround installatiebedrijf Hoffer uit Zwaagdijk helpt je graag bij allerlei beslissingen. Van loodgieterswerk tot centrale verwarming, zonnepanelen en sanitair. Ook kun je hier terecht voor LoooX Tailor-Made. De LoooX opstelling bij binnenkomst is werkelijk prachtig. Lees verder en maak kennis met deze toonzaal.

 

Hoffer: een allround installatiebedrijf

Hoffer: een allround installatiebedrijf

 

We gingen op de koffie bij Marella Hoffer-Vogel. Samen met haar man Johan runnen ze allround installatiebedrijf Hoffer. “Wij begeleiden kopers bij een nieuwe woning. Van leidingwerk tot afbouw, zo ook het sanitair! Wij vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te helpen bij de vele keuzes waar kopers mee worstelen. Ik begeleid het sanitair gedeelte. Het is zo leuk om ook deze ruimte te maken zoals de klant dit graag wil. Ons doel is dat de klant met een goed gevoel de deur verlaat. Dat maakt ons happy. Met LoooX kunnen we spelen met kleur en afmeting. Na het uitzoeken van het sanitair en eventuele andere facetten nemen wij installatie en uitvoering volledig uit handen", aldus Marella. 

LoooX in Zwaagdijk

Bij binnenkomst valt de LoooX combinatie direct op. Het zwarte facet badmeubel gecombineerd met onze organische spiegel, shelf en waskom valt helemaal in de stijl 'Hotel-chique'. Uiteraard vind je hier ook meer LoooX items, waaronder een eiken wastafel in onze standaard kleur 'Old Grey'. Ben je op zoek naar iets anders uit de LoooX collectie? Geen probleem! Hoffer is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk opties. Je bent van harte welkom bij onze LoooX Tailor-Made Dealer in Zwaagdijk.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.