menu

Ontdek de LoooX spiegelcollectie

  • Productnieuws
21-09-23

LoooX's spiegelcollectie groeit!

Ontdek de prachtige nieuwe spiegel met spotless indirecte LED-verlichting voor een geweldige badkamersfeer. Er zijn ook spiegels in formaten die perfect in toiletruimtes passen. Ontdek alle mogelijkheden in deze blog.

Nieuwe spiegels met sfeerverlichting

Nieuwe spiegels met sfeerverlichting

De nieuwste toevoegingen aan het LoooX-assortiment zijn de A-Line badkamerspiegels. Deze spiegels zijn voorzien van indirecte LED-verlichting met een warme 3000K kleurtemperatuur en zijn eenvoudig te bedienen via tiptouch-functie. Dit resulteert in een prachtige en subtiele gloed.

Toiletspiegels in alle vormen en maten

Toilet spiegels hebben vele voordelen. Zo voorzien ze jouw toilet van een ontspannen sfeer, breken ze de rechte vormen in de ruimte en zijn ze ook nog eens heel stijlvol. Bekijk hier onze collectie met toilet spiegels. Zit jouw ideale spiegel er niet tussen? Bekijk dan eens onze maatwerk opties.

Geef je toilet een stijlvolle upgrade

Voeg een vleugje luxe toe aan je toilet met de Toilet-Line Rectangle van LoooX, ook verkrijgbaar met zwart frame. Deze modern vormgegeven toiletspiegel in rechthoekige vorm verdient zeker een plekje in de kleinste ruimte van het huis. Maak je toilet styling compleet met deze prachtige toiletspiegel en geef je toilet een luxueuze uitstraling.

Combineren mogelijk!

Voor in het toilet hebben we allerlei handige oplossingen. Zoals eiken wastafels/kasten en inbouwoplossingen zoals een toiletrolhouder en opbergsystemen voor de toiletborstel.

Bekijk de toiletcollectie

Must-have: ronde toiletspiegel

Geef je toilet een luxe uitstraling met de Toilet-Line Round spiegel van LoooX! Deze toiletspiegel in ronde vorm is niet alleen modern vormgegeven, maar ook helemaal on-trend. Laat de kleinste ruimte in huis ook stralen met onze toiletspiegel en maak je toilet compleet met deze must-have spiegel! Ook verkrijgbaar als de Toilet-Line Round Black met zwart frame.

Maak jouw toilet compleet

Ook is er een nieuwe vierkante spiegel genaamd de Toilet-Line Square. Deze spiegel is perfect geschikt voor een modern interieur en zorgt voor de ultieme finishing touch in je toilet. Verkrijgbaar in standaard maatvoering van 40 bij 40 cm en als Toilet-Line Square Black met zwart frame. Geef je toilet de moderne uitstraling die het verdient!

Organische spiegel

Breng wat speelsheid in je toiletruimte met de Toilet-Line Organic spiegel van LoooX. De leuke, organische vorm van deze spiegel zal zeker een blikvanger zijn. Maak je toiletstyling compleet met deze unieke toiletspiegel en geef je toiletruimte de ultieme upgrade die het verdient.

Vind jouw LoooX verkooppunt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer