menu

Bij Bruggink in Heelweg vind je LoooX

  • Blog
28-01-20

Bij Bruggink in Heelweg vind je LoooX!

We gingen op visite bij Tailor-Made Dealer Bruggink in Heelweg. Hier vind je een complete LoooX opstelling, voorzien van een maatwerk meubel, hoge kast, accessoires en meer. Kijk snel verder en laat je inspireren!

 

Hecht team bij Bruggink

Hecht team bij Bruggink

We gingen in gesprek met verkopers Arno, Yvonne en Henri. Samen vormen ze een hecht team en zijn al jaren in dienst bij dit mooie familiebedrijf. Bij Bruggink kun je terecht voor de nieuw- en verbouw van keukens, badkamers en tegels. Alles zit hier onder één dak, inclusief montage! Het familiebedrijf bestaat al bijna 35 jaar en binnenkort wordt dit dan ook grootst gevierd.  

Prachtige LoooX badkamer

Deze badkamer is echt een plaatje, verkoopster Yvonne vertelt hierover “Het eikenhout is erg mooi en landelijk en hebben we stoer gecombineerd met zwart. We krijgen veel leuke reacties en de badkamer valt goed in de smaak.” Bekijk het resultaat onderaan de pagina. Woon je in de achterhoek en ben je op zoek naar LoooX? Loop dan zeker eens binnen bij Bruggink in Heelweg!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.