menu

LoooX badkamer | Natuurlijke badkamer bij influencer Sabine

  • Influencers
09-12-23

Kijk met ons binnen in de prachtige woning van Sabine, ook wel bekend als @sabinelamet_interior_feed. Zij mixte in haar oude woning verschillende oude met moderne elementen. Favoriete materialen? Hout en stof in warme kleuren. Deze LoooX badkamer is hier dan ook echt eentje in de stijl New World. Kijk binnen bij Sabine!

Maak kennis met Sabine

Maak kennis met Sabine

Sabine woont samen met haar partner en pasgeboren zoon in een oude boerderij die ze volledig hebben gerenoveerd. De liefde voor interieur vind je dagelijks terug op haar Instagram account. Ze combineert veel oude accenten zoals decorlijsten met juist strakke materialen als marmer, natuursteen en natuurlijke materialen. De badkamer is ook volledig gerealiseerd in deze stijl.

Perfecte liefde

Voordat we inzoomen op de LoooX badkamer, gingen we in gesprek met Sabine over haar woning. Sabine heeft naast haar passie voor interieur ook nog een baan in een totaal andere branche. Haar partner is een meubelmaker met een eigen zaak: “We hebben een groot deel zelf aangepakt. Rik -haar partner- en ik zijn eigenlijk een perfecte combinatie. Ik breng de creativiteit en hij is handig. We vullen elkaar perfect aan”, zegt ze glimlachend.

Natuurlijke invloeden

Aan alles in de woning merk je dat een warme sfeer wordt nagestreefd. De authentieke details zijn volledig in stand gehouden. Als ze aanpassingen hebben gedaan, proberen ze deze details ook weer terug te laten komen in de gerenoveerde ruimte. In huis zie je veel natuursteen, een prachtige (originele) hardhouten vloer, sierlijsten en hoogwaardige materialen. Een persoonlijke stijl die de chique details van de oude woning heeft behouden.

Een badkamer waar je in wilt wonen

Met een vriend als meubelmaker vind je altijd nieuwe projecten in huis. Sommige projecten zijn iets uitdagender, omdat oude woningen vaak niet rechttoe en rechtaan zijn. Zo ook de badkamer. Een karakteristieke woonboerderij met een lager plafond op de eerste verdieping en een schuine wand. Deze eigenschappen werken in dit geval juist heel comfortabel! De badkamer voelt knus maar chique aan. Een combinatie die niet vanzelfsprekend is.

Hier vind je een U-Frame meubel in de kleur Old Grey gecombineerd met twee Raw Black waskommen. De Raw badplank op het bad maakt de badkamer helemaal af.

Ook de grote deur aan de zijde van het huis voorziet de badkamer van voldoende licht. Hier wordt het luxegevoel door vergroot. Ook vind je in deze ruimte de oude elementen weer terug. Je blik wordt gevangen door deze prachtige glaskunst. “Ik ben erg trots op de combinaties van oud en nieuw in huis. Juist die authentieke details geven het huis karakter en sfeer”, aldus Sabine. En dat is zeker waar.

Voel je thuis met LoooX

Voel je thuis met LoooX

 

Trots op haar woning mag Sabine zeker zijn! Het is een prachtig geheel waar je je waant in de natuur. Dit is een woonstijl waar het thuis-gevoel overheerst. Oude maar ook nieuwe materialen en combinaties van kleuren maakt dat je hier de tijd vergeet. Je thuis voelen? Dat kan bij Sabine!

Tip van Sabine

“Wij hebben dit huis met veel liefde (en een beetje stress) omgetoverd tot ons droomhuis. Ik ben erg blij dat we oude elementen in stijl hebben kunnen behouden. Dit geeft ons huis een eigen twist. Mijn tip? Je kiest nooit voor één stijl. Combineer juist elementen die jouw huis tot een mooi geheel maken die bij jou past. Zo voel je je helemaal thuis.”

Wil je meer zien van haar prachtige interieur? Volg haar op @sabinelamet_interior_feed en bekijk hoe ze de stijl heeft doorgevoerd in haar hele woning. Enjoy!