menu

LoooX kopen? Welkom bij Seggers Installatietechniek

  • Blog
29-01-19

LoooX Tailor-Made Dealer aan het woord - Seggers Intallatietechniek

In het Drentse Tynaarlo zit Seggers Installatietechniek gevestigd. We gingen in gesprek met de gezellige ondernemers Johan en Janet Seggers. Ook zij zijn Official LoooX Dealer!

In gesprek met...

In gesprek met...

Johan en Janet, ondernemers met passie voor sanitair. Beide zijn al jaren actief in de sanitairbranche. Johan is een ervaren installateur en sinds 2012 zijn ze eigenaar van een mooie toonzaal.

Ontzorgen

Bij Seggers kun je terecht voor alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes en tegels. Ook voor de volledige LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden kunnen klanten hier terecht. Ontzorgen staat voor hen bovenaan. “Het mooie aan onze zaak is dat we eigen installateurs in dienst hebben. Hierdoor ontstaan er korte lijnen en kunnen we de klant zo goed mogelijk van dienst zijn”, vertelt Janet trots.  

Waarom zijn jullie LoooX Tailor-Made Dealer?

“Wij worden blij van de LoooX collectie! Met onze eigen ogen hebben wij gezien hoe dit Oer-Hollandse product in Deventer wordt bedacht en ontwikkeld. LoooX is een mooie mix van design en kwaliteit. Nu we LoooX Dealer zijn kunnen we ook maatwerk aanbieden. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

Bekijk een impressie van LoooX in deze showroom onderaan dit bericht. It #loooxgood!

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier