menu

Op bezoek bij LoooX Tailor-Made Dealer Molenhuys in Hellevoetsluis

  • Blog
06-03-19

Op de koffie bij LoooX Dealer Molenhuys in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis zit LoooX Dealer Molenhuys gevestigd. In deze prachtige showroom word je overspoeld met mooie badkamers. Ook kun je hier terecht voor de complete LoooX collectie. We gingen hierover in gesprek met eigenaresse Jeaninne van der Molen.

 

Welkom bij Jan & Jeaninne

Welkom bij Jan & Jeaninne

Jeaninne runt samen met haar man Jan de showroom. Jan is veelal op pad naar klussen en Jeaninne vind je voornamelijk in de zaak. Inmiddels bestaat hun prachtige showroom ruim vijf jaar. 

Kwaliteitsproducten voor de badkamer

Voor een nieuwe badkamer ben je bij Molenhuys aan het goede adres. “Wij vinden het belangrijk om continu te innoveren in onze showroom. Met ons mooie assortiment aan kwaliteitsproducten willen we de klant blijven verrassen. En heeft de klant een mooie badkamer uitgezocht? Dan nemen wij alle zorgen uit handen.” aldus Jeaninne. 

LoooX badkamer

Klanten kunnen bij Molenhuys terecht voor een complete LoooX badkamer. Molenhuys is ook ‘Official LoooX Dealer’ waardoor ze toegang hebben tot ons maatwerkprogramma. De collecties zijn prachtig verwerkt in de showroom, bekijk een impressie onderaan de pagina. It #loooxgood! Jan en Jeaninne verwelkomen je graag! 

 

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.