menu

LoooX Tailor-Made? Dat vind je bij Sanidrõme Ter Laak

  • Blog
22-06-22

LoooX bij Sanidrõme Ter Laak: wees welkom!

In Noordwijkerhout vind je een prachtig bedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat, namelijk Sanidrõme Ter Laak. Deze sanitair specialist zit sinds 1999 gevestigd in hun huidige locatie aan de Gieterij 8 in Noordwijkerhout. We gingen in gesprek met Chiel ter Laak, eigenaar van het bedrijf. Lees snel verder!

 

Familiebedrijf

Familiebedrijf

Sanidrõme Ter Laak is een trots familiebedrijf. Ondertussen is de derde generatie van de familie alweer aan zet. Een prachtig bedrijf dat ze met veel trots runnen.

Zodra je de showroom binnenstapt is één ding duidelijk: kwaliteit staat hier voorop. De toonzaal is voorzien van complete opstellingen met hoogwaardige materialen. Je krijgt hier alle tijd en aandacht die jouw nieuwe badkamer verdient. Een ontspannen sfeer heerst bij het samenstellen van jouw droombadkamer. “We werken met vaste onderaannemers en ontzorgen hierdoor de klant”. Je bent bij Ter Laak dus in goede handen!

Van a tot z

Van badkamers tot keukens: bij Sanidrõme ter Laak denken ze met je mee. Je vindt hier de kwalitatief hoogwaardige merken. LoooX past hier mooi tussen. In de toonzaal vind je een volledige opstelling met LoooX. Zo kun je hier het massief eiken Facetmeubel bewonderen, gecombineerd met een Ceramic Raw waskom, Organic spiegel en de Light Set. Is de opstelling niet gaaf? Goed om te weten: omdat Sanidrõme ter Laak Tailor-Made Dealer is, kun je jouw favoriete LoooX meubel hier ook bestellen in elke kleurafwerkingen.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.