menu

LoooX collectie te koop bij Sanitiem Assen in Sleen

  • Blog
06-03-19

Bekijk de volledige LoooX collectie bij Sanitiem Assen in Sleen

In het Drentse Sleen kun je terecht voor de complete LoooX collectie, want ook Sanitiem Assen is Official LoooX Tailor-Made Dealer. je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk. 

 

Begrip in de wijde omgeving

Begrip in de wijde omgeving

De showroom is al in 1979 opgericht. Sanitiem Assen is dan ook een begrip in de wijde omgeving waar je terecht kunt voor o.a. wand- en vloertegels, badkamers én volledige installatie. Eigenaar Arno Assen is trots op de zaak! 

Mood image 2

Lopen door je toekomstige badkamer

Arno heeft een passie voor nieuwe technieken. Zo heb je in deze prachtige showroom een ware beleefruimte met 3D en virtual reality. Klanten kunnen zo door hun toekomstige badkamer lopen. Hoe leuk is dat? Ook is de showroom goed vertegenwoordigd met LoooX. “LoooX Tailor-Made hangt nu 4 maanden in de showroom en klanten zijn echt enthousiast. LoooX straalt warmte en luxe uit. Ook kan je met de accessoires de badkamer op een simpele manier helemaal opnieuw inrichten," aldus Arno. Welkom bij Sanitiem Assen in Sleen! 

#loooxgood

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.