menu

Uitbreiding Sink, Mirror en Special Collection

  • Productnieuws
08-06-22

Met trots introduceren we verschillende nieuwe producten om onze badkamercollectie nog completer te maken. Naast nieuwe producten zijn verschillende bestaande producten nu ook verkrijgbaar in andere formaten of kleuren. We vertellen je graag meer over. Lees snel verder!

Mirror Collection

We hebben verschillende (nieuwe) spiegels toegevoegd aan ons assortiment. Als eerste hebben we een extra toegevoegd aan de Black Line Round. Deze is nu namelijk verkrijgbaar met verlichting. Ook hebben we drie nieuwe producten toegevoegd aan onze collectie spiegels. Dit zijn de moderne Black Line Oval met zwart kader en verlichting, de chique Rectangle met afgeronde hoeken én de White Line Round.

Sink Collection

Ook hebben we bekende items uit onze Sink Collection voorzien van meer opties. Zo kun je de bekende Ceramic Round nu ook toepassen in een mat witte of mat zwarte kleur. Naast een doorsnede van 40 cm is de Ceramic Round ook verkrijgbaar in een tussenmaat van 30 cm. Ook de kleine Ceramic Small voor het toilet is nu leverbaar in alle kleurstellingen. Ook hebben we een nieuwe waskom toegevoegd aan ons asortiment: de Rectangle Medium. Deze is een slag kleiner dan de voorgaande Ceramic Rectangle. Zo kun je ook op een kleiner badmeubel twee waskommen kwijt!

Opgeruimde lades

De hoogste tijd om rust te creëren in jouw badkamer (en lades). Hier gaan onze Organizers en Dividers je bij helpen! Zoals je van ons gewend bent zijn onze lades voorzien van hoge kwaliteit BLUM Blumotion Ladetechniek. Om een verdeling aan te brengen in de lades kun je nu ook gebruik maken van onze Organizers (en Dividers). Deze ladeverdeler is leverbaar in twee maatvoeringen. Zo is er altijd een variant die bij jouw indeling past.

Jouw woonervaring compleet

Bovengenoemde introducties zijn prachtig te combineren met de rest van onze badkamercollectie. Zo kun je jouw woonervaring helemaal compleet maken. Met welk meubel zou jij bovenstaande producten combineren? Doe hier inspiratie op.

Een LoooX item aanschaffen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer hier