menu

LoooX ervaren? Logus De Hoop Vlissingen

  • Blog
04-11-22

Logus - De Hoop Vlissingen

We zijn te gast in Zeeland, Vlissingen om precies te zijn. Ook hier kun je terecht voor onze uitgebreide collectie inclusief maatwerk. Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Bouwcenter Logus-De Hoop Vlissingen. We gingen in gesprek met Eddy Buunk, hoofd showroom. Benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees snel verder.

 

Zeeuwse trots

Zeeuwse trots

Al ruim twintig jaar bevindt BouwCenter zich op deze locatie. Sinds elf jaar is Eddy Buunk hier werkzaam. Met zijn ervaring als hoofd showroom kan gesteld worden dat hij passie heeft voor het vak. We vroegen hem alles over de toonzaal en de ervaring als LoooX Tailor-Made Dealer.

Woon je in de buurt van Vlissingen en ben je op zoek naar LoooX? Dan kun je terecht bij BouwCenter Logus-De Hoop: van verbouw tot nieuwbouw.

Onderdeel van Logus

‘BouwCenter Logus-De Hoop Vlissingen is een ervaren toeleverancier van bouw- en afbouwmaterialen. Doe-het-zelvers en bedrijven zijn er kind aan huis. Van thuisklus tot project in utiliteitsbouw, woningbouw of renovatie: het bedrijf heeft er de materialen voor.”

Typisch Logus

Kortom: de basis bestaat uit bouwmaterialen. BouwCenter kan alles in huis voorzien, van fundering tot nokvorst en alles wat ertussen valt. Toch straalt de showroom (sanitair en keukens) écht luxe uit. Je doet in de toonzaal voldoende inspiratie op om jouw complete badkamer of toilet samen te stellen. Eddy omschrijft het mooi, “ontzorgen en begeleiden van inspiratie tot realisatie”.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.