menu

Lancering van eiken meubelmerk OaXLiving by LoooX

  • Influencers
01-12-23

LoooX lanceert nieuw meubelmerk: OaXLiving

Naast de bestaande eiken badmeubel collectie komt LoooX nu ook met een woonkamercollectie. Prachtige eiken tv-meubels, kasten, dressoirs en meer. Het merk OaXLiving is in het leven geroepen, omdat we bij LoooX de vraag kregen om eiken meubels te maken voor in de woonkamer. Ontdek de mogelijkheden.

Jouw droomhuis vol eiken meubels

Jouw droomhuis vol eiken meubels

Heb je altijd al de stijl van jouw badkamer willen doorvoeren in de rest van je interieur? Dat is nu mogelijk! Met de collectie van OaXLiving kan je iedere ruimte in jouw huis verrijken met massief eiken. De uitgebreide woonkamercollectie van onder andere tv-meubels, kasten, dressoirs, tafels en meer, biedt vele mogelijkheden.

Nederlandse productie

Aangezien we de productie in eigen huis hebben, kunnen we de mooiste meubelen ontwerpen en maken. Van ontwikkeling, naar de productie tot het vermarkten. Alles gebeurt vanuit het mooie Deventer. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die je van LoooX gewend bent, maar dan in een OaXLiving-jasje voor in jouw woonkamer.

Oase van rust

Creëer een oase van rust door één woonstijl aan te houden in jouw woning. Massief eiken vormt een prachtige, natuurlijke basis voor jouw interieur. Een ambiance waar jij je op je gemak voelt. Zo maak je van jouw huis je thuis. De OaXLiving woonstijlen en de LoooX badkamerstijlen helpen je een handje op weg met drie verschillende stijlen.

Multifunctionele eiken meubels

Multifunctionele eiken meubels

Ontdek hoe je een meubel op verschillende plekken kan inzetten. Het U-Floor badmeubel van LoooX is zonder de waskommen, namelijk perfect voor in de woonkamer. Op die manier is het een prachtig dessoir om al jouw spullen in op te bergen! 

OaXLiving by LoooX vind je in Deventer

Kom langs in ons Experience Center in Deventer om beide merken: OaXLiving en LoooX te bewonderen. De plek om inspiratie op de toen voor jouw woning of project. Kom het zien, voelen en ervaren! Je kan gemakkelijk een afspraak online inplannen. Zien we je snel?