menu

Marmerlook in de badkamer? LoooX Silestone

  • Productnieuws
14-09-22

Marmerlook met Silestone

Met gepaste trots introduceren we een nieuw materiaal voor in de badkamer, namelijk Silestone. Dit is één van de drie nieuwe materialen die we hebben toegevoegd aan onze badkamercollectie. In dit artikel praten we je bij over het materiaal, de oorsprong en voorzien we je van meer inspiratie om mooie materiaal combinaties te maken in de badkamer en het toilet. 

 

Eén ding is zeker: jouw badkamer bestaat met onze uitgebreide collectie uit hoogwaardige materialen. Ook dit materiaal is geinspireerd op de natuur. Door de marmertekening geeft het een chique uitstraling aan jouw interieur. Alles weten over Silestone en hoe je dit kunt combineren met eiken? Lees snel verder.

Silestone Wash Basin Free Bekijk Silestone Wash Basin Free

Silestone Wash Basin Free

Met de Silestone Wash Basin Free ben je gegarandeerd van stijl in de badkamer. Deze wasbak met marmer tekening is verkrijgbaar in drie kleuren. Welke kleur pas jij toe?

Wooden Facet Deco Bekijk Wooden Facet Deco

Wooden Facet Deco

Wanneer je kiest voor een losse wasbak, kun je extra opbergruimte toepassen door een Wooden Facet Deco toe te passen. Hiermee kun je jouw spullen netjes opbergen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Silestone: wat is dat?

Silestone bestaat voor meer dan negentig procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Het materiaal is buitengewoon hard, vlek- en krasbestendig en uiterst geschikt voor plaatsing in de badkamer. Ook wordt deze materiaalsoort uitgebreid bij ons in Deventer gecontroleerd op kwaliteit. Hiermee ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van LoooX gewend bent. Benieuwd naar de onderhoudsvoorschriften? Die lees je hier.

Perfect te combineren

Maak jouw interieur compleet door Silestone ook toe te passen in accessoires: een stijlvol geheel!

Silestone Colour BoX Bekijk Silestone Colour BoX

Silestone Colour BoX

Een chique inbouwnis van hoogwaardige materialen, dat is de Silestone Colour BoX. Met marmer look past deze helemaal binnen een modern interieur. Waar wacht je op? Bekijk hier BoX hier.

Silebox Bekijk Silebox

Silebox

Met de Silebox voorzie je jouw badkamer of toilet van klasse. Deze opbergbox van hoogwaardig materiaal is perfect te combineren met andere Silestone items. Hoe combineer jij 'm?

Silestone Wooden BoX Bekijk Silestone Wooden BoX

Silestone Wooden BoX

Ben je op zoek naar een praktische maar stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer of het toilet? Bekijk dan onze Silestone Wooden BoX met een prachtige combinatie van eikenhout en Silestone.

Materialen combineren

Ook Silestone kun je prachtig combineren met andere items voor in de badkamer. Door hoogwaardige materialen te combineren kun je jouw eigen stijl creeren. Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de pagina van LoooX Style. Hier helpen we je een eindje op weg om jouw eigen woonstijl te ontdekken.

Vind jouw LoooX verkooppunt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer