menu

LoooX vind je bij Berenpop in Maastricht

  • Blog
23-08-23

LoooX badmeubels te koop in Maastricht

Als je op zoek bent naar kwaliteit en advies voor een complete badkamer, dan is Tailor-Made Dealer Berenpop de plek waar je moet zijn. Sinds 1977 zijn zij een begrip in Maastricht en bieden ze jou advies over de gehele badkamer van de badmeubels tot het plafond, de verlichting en wand- en vloertegels. Wij waren hier op bezoek en gingen in gesprek met Guido. Lees snel verder!

Deskundig in sanitair

Deskundig in sanitair

Eigenaar Guido werkt al 35 jaar bij Berenpop. Hij begon in 1987 als magazijnmedewerker en groeide al snel door tot verkoper van tegels, sanitair en plafonds, waarbij hij ook de inkoop van de materialen onder zijn hoede nam. Het was dan ook een logische keuze dat hij met zijn jarenlange ervaring de zaak overnam. Team Berenpop is inmiddels uitgegroeid tot zeven deskundige medewerkers.

Totaal advies en 3D-ontwerp

Bij Berenpop werken bijzonder goed geïnformeerde medewerkers met up-to-date kennis. “Wij bieden een goed advies, denken met de klanten mee en kunnen als sparringpartner dienen. Onze 3D-ontwerpen brengen de droombadkamer tot leven. Daarnaast zorgen onze ervaring en inzichten ervoor dat we je kunnen voorzien van het beste advies.” vertelt Guido.

LoooX collectie in Maastricht

In de toonzaal van Berenpop vind je een prachtige LoooX badkamer- en toiletopstelling, waar je inspiratie uit kunt halen. Het mooie Tailor-Made badmeubel de Wooden U-Frame is hier te zien in de kleur Dark Grey. De witte waskommen uit de Ceramic Round serie en de ronde CM-Line spiegel maken het geheel af. Om extra opbergruimte te creëren kies je bijvoorbeeld voor de Silestone Wooden BoX. Ook in het toilet kan je de LoooX-stijl doortrekken. Zo kan je de Wooden Mini Base Shelf stijlvol combineren met de Ceramic Terrazzo Small waskom.

LoooX Tailor-Made Dealer?

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.