menu

LoooX vind je bij Hilhorst in Kerkrade

  • Blog
28-11-23

LoooX vind je in Limburg bij Hilhorst

Er is veel te ontdekken in de wereld van op maat gemaakte badkamers. Daarom willen we je voorstellen aan LoooX Tailor-Made Dealer Hilhorst tegels en sanitair in Kerkrade. Met meer dan 65 jaar aan kennis en ervaring in vakkundige tegelwerken voor zowel de bouw als particulieren, hebben ze een ongeëvenaarde expertise opgebouwd. Ontdek de kunst van op maat gemaakte badkamers, waar vakmanschap en persoonlijke stijl samenkomen voor een unieke badkamerervaring.

Bezoek de toonzaal in Kerkrade

Bezoek de toonzaal in Kerkrade

Hilhorst Tegels & Sanitair BV heeft een expertise voor vloeren, tegels (met vloerverwarming), badkamers, toiletten, wellnessruimten en zwembaden. Met jarenlange ervaring begrijpen ze als geen ander de uitdagingen bij nieuwbouw en renovaties. Laat je volledig ontzorgen en vertrouw op een zorgeloze installatie en schitterende resultaten dankzij hun nauwe samenwerking met bouw- en installatiepartners.

Passie voor sanitair

Bij Tailor-Made Dealer Hilhorst in Kerkrade vind je twee prachtige LoooX opstellingen in de standaard kleuren Old Grey en Black. Naast deze kleuren beschikt Hilhorst ook over de maatwerkkleuropties. Ontdek de zwarte opstelling met Wooden Facet badmeubel, met Ceramic Round waskom en Organic spiegel. Ga je liever voor een landelijke, lichte stijl badkamer? Doe dan inspiratie op met de Wooden Base Shelf Duo in Old Grey eiken. Gecombineerd met de Ceramic Raw waskom, Black Line Round spiegel en LoooX Light Set. Volop LoooX inspiratie te vinden in het zuiden van Nederland bij Hilhorst!

Jouw droombadkamer met LoooX

Heb je een specifieke visie voor je badkamer in gedachten? Hier kun je kennismaken met alle beschikbare kleurstalen en mogelijkheden, zodat jouw badkamer echt uniek wordt. Bezoek de toonzaal, ontdek de prachtige LoooX-collectie en laat je inspireren om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

Ook LoooX LoooX Tailor-Made Dealer worden? Klik hier om contact met ons op te nemen. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier