menu

LoooX Badkamer kopen? Welkom bij Bubbelshop Wijchen

  • Blog
16-11-18

LoooX Tailor-Made Dealer aan het woord - Bubbelshop Wijchen

In Wijchen gingen we in gesprek met Bert de Graaf. Eigenaar van Bubbelshop in Wijchen. Vanaf heden zijn zij official LoooX Tailor-Made Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

In gesprek met…

In gesprek met…

…Bert de Graaf. Eigenaar van een prachtige toonzaal in het Gelderse Wijchen, gelegen vlak onder Nijmegen. Bubbelshop is een echt familiebedrijf. Ook zijn vrouw en dochter zijn werkzaam in de toonzaal. De LoooX collectie verkopen ze al jaren. LoooX Dealer worden was een passende vervolgstap.  

Passie voor sanitair

Het ontwerpen en realiseren van de ideale badkamer is hun passie. “Telkens zoeken we naar slimme badkameroplossingen om de ideale badkamer te ontwerpen. Onze focus ligt op kwaliteitsbadkamers en we zoeken altijd een oplossing die past binnen het budget van de klant. De klant ontzorgen vinden we belangrijk. Dit doen wij onder andere met onze badkamers op wielen. De badkamer op wielen zorgt voor een tijdelijke, vervangende privé badkamer. Erg handig!”, vertelt Bert trots.    

Waarom zijn jullie LoooX Tailor-Made Dealer?

Klanten raken enthousiast bij het zien van jullie producten. Het programma is divers, speels en kwalitatief. Het programma sluit goed aan op de klantwens. Leuk dat we nu ook maatwerk kunnen aanbieden.” De showroom is voorzien van een uitgebreide LoooX opstelling, vol LoooX-items en een Tailor-Made meubel. Welkom in Wijchen! 

Ook LoooX Dealer worden? Klik hier om contact met ons op te nemen. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier