Eikenhout reparatie

Lees hier hoe je oneffenheden aan eikenhouten badkamermeubels eenvoudig kunt herstellen.

Eikenhout is een natuurproduct

De charme van eikenhout is gelegen in het feit dat het een natuurproduct is. Door de jaren heen is het gegroeid en heeft het veel CO2 kunnen opnemen. Dit maakt ieder product uniek. Ondanks onze meerlaagse beschermlaag, kunnen er na verloop van tijd (lichte) schades of vlekken ontstaan. Dit heeft geen effect op het gebruik, maar dit wil je vanuit esthetisch oogpunt voorkomen. Met de LoooX Wood Repair Set verhelp je oneffenheden zeer eenvoudig. 

LoooX Wood Repair Set

Met de LoooX Wood Repair Set is het originele uiterlijk van eikenhout eenvoudig te herstellen. De set is bestaat uit een verouderingsbeits (50 ml), beschermende olie (50 ml), schuurspons en een poetsdoek. Zorg dat het eikenhouten oppervlak voor gebruik van de set droog en schoon is. Schuur vervolgens het oppervlak met de schuurpons. Schud daarna de beits goed voor gebruik en breng een minimale hoeveelheid aan op de poetsdoek. Behandel vervolgens het product en laat de beits goed opdrogen. Na een uur behandel je het product met de beschermende olie. Schud de olie allereerst voor gebruik. Breng de olie op de tweede doek aan en behandel het product. Laat tot slot de olie goed opdrogen.

Onze tips 

Laat het eikenhouten badkamermeubel altijd schoon en droog achter. Let op dat je geen vochtige scheerschuim- of haarlakbussen laat staan. Hierdoor kunnen kringen ontstaan. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en scherpe/schurende voorwerpen, zoals een schuurspons. Deze producten zijn niet goed voor het massieve eikenhout.

Wood Maintenance Set

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made