menu

Volop LoooX bij Sanidrõme van den Buijs in Breda

  • Blog
26-07-21

Volop LoooX bij Sanidrõme van den Buijs in Breda

In de recentelijk vernieuwde showroom van Sanidrõme van den Buijs word je overspoeld met badkameropstellingen! Je vindt hier allerlei stijlen en merken, waaronder LoooX. Deze prachtige toonzaal is namelijk LoooX Tailor-Made Dealer. Benieuwd welke LoooX items je hier kunt verwachten? Lees dan verder!

 

In gesprek met….

In gesprek met….

.. Angélica Somma, adviseur bij Sanidrõme van den Buijs. Het adviseren van klanten is haar op het lijf geschreven: "Het leuke aan mijn functie is het persoonlijke contact met de klant en ze te laten verrassen met creatieve ontwerpen. Deze mix maakt het erg leuk en uitdagend", zo vertelt Angélica.

Vakkundige badkamer installatie

Bij Sanidrõme van den Buijs kun je terecht voor je droombadkamer! Angélica vertelt verder: “Wij ontzorgen de klant van a tot z en nemen de volledige renovatie uit handen. Je kunt hier terecht voor de betere badkamer inclusief vakkundige installatie. Het mooie aan onze toonzaal is dat we continu vernieuwen en we proberen een zo breed mogelijk assortiment te laten zien.

Ook LoooX te koop in Breda

In de toonzaal kun je ook terecht voor LoooX. Sanidrõme van den Buijs is namelijk LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden. “Wij zijn erg tevreden over LoooX, het is een sfeervol assortiment en heeft echt karakter. De getoonde LoooX combinaties vallen in de smaak bij de consument.” Benieuwd geworden? Je ziet de combinaties onderaan de pagina! 
 
Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.