menu

Volop LoooX producten bij Sanidrõme Van de Ven in Knegsel

  • Blog
26-08-19

Ontdek LoooX bij Sanidrõme Van de Ven in Knegsel

Leuk dat je weer leest! Want ook in dit item laten we weer een prachtige LoooX combi zien. Deze week in de spotlight: LoooX Dealer Sanidrõme Van de Ven in Knegsel.

 

Mooi familiebedrijf

Mooi familiebedrijf

Sanidrõme Van de Ven is een begrip in Knegsel en omgeving. De ouders van Ellen zijn destijds begonnen met een installatiebedrijf. Vanaf 2014 staat dochter Ellen aan het roer en ze is natuurlijk hartstikke trots. 

“De LoooX badkamer trekt echt de aandacht”

In de showroom word je overspoeld met prachtige badkamer- en toiletoplossingen. Ook kun je hier terecht voor LoooX Tailor-Made. “De LoooX badkamer trekt echt de aandacht! We ontvangen leuke complimenten en het eikenhout geeft direct sfeer”, aldus Ellen. Bekijk het resultaat onderaan de pagina. Bij Sanidrõme Van de Ven word je van a tot z ontzorgd bij de verbouwing van een badkamer. “We nemen bij een verbouwing alle zorgen uit handen”, vertelt Ellen trots. Graag tot ziens bij LoooX Dealer Sanidrõme Van de Ven!

Check LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.